Hejka!
Chciałabym się dowiedzieć jak zachowują się koty kiedy w domu pojawia się dziecko? Czy zmieniają się bardzo? Czy są agrsywne? Zazdrosne? Złośliwe? Czy nie atakują dziecka?
Pozdrawiam
Kasia
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bengala pisze:Ostatnio urodziły sie 3 maluszki w zakoconych forumowych rodzinach
Satoru pisze:nie pamiętam osoby, ale ktoś kiedyś śliczne zdjęcia dzieci+kotów publikował:D
ElaKW pisze:z tego co pamietam to lakshmi ma piękne zdjęcia w temacie "kot+dziecko"
Estraven pisze:Bengala pisze:Ostatnio urodziły sie 3 maluszki w zakoconych forumowych rodzinach
Nie trzy, ale ponad pięć
Bengala pisze:Elyta jest dokładniej wtajemniczona
Estraven pisze:Bengala pisze:Elyta jest dokładniej wtajemniczona
Zajrzyj do galerii z wrocławskiego spotkania
KasienkaB. pisze:Tajemnicą dla mnie jest skąd ta głupia opowieść o kocie wgryzającym się w grdykę dziecka wzięła? Wszyscy o niej opowiadają jako przestroga i więcej argumentów nie ma, tylko ten nie poparty faktami
Bengala pisze:KasienkaB. pisze:Tajemnicą dla mnie jest skąd ta głupia opowieść o kocie wgryzającym się w grdykę dziecka wzięła? Wszyscy o niej opowiadają jako przestroga i więcej argumentów nie ma, tylko ten nie poparty faktami
Chyba nie mówisz tego poważnieSwego czasu był prześmiewczy wątek na ten temat. Jak chcesz, to poczytaj "Bo koty są fałszywe..."
Anja pisze:Bengala pisze:KasienkaB. pisze:Tajemnicą dla mnie jest skąd ta głupia opowieść o kocie wgryzającym się w grdykę dziecka wzięła? Wszyscy o niej opowiadają jako przestroga i więcej argumentów nie ma, tylko ten nie poparty faktami
Chyba nie mówisz tego poważnieSwego czasu był prześmiewczy wątek na ten temat. Jak chcesz, to poczytaj "Bo koty są fałszywe..."
Oto link do tego watku: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=11182&start=0
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 306 gości