Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Zmień lekarza!maggie1 pisze: PO WIZYCIE U ALERGOLOGA KTORY STWIERDZIL ZE NA WSZYTSKO MOZNA SIE ODCZULI TYLKO NIE NA KOTA
maggie1 pisze:DZIEKUJE ZA TAK SZYBKIE WSPARCIE WSZYTSKIM A W SZCEGÓLNOŚĆI KROPCE!WŁAŚNIE TYCH INFORMACJI SZUKAŁAM PRZEZ DWIE OSTTANIE NOCE W SIECI.
DZIEKUJE
PS przez wyjscie ostateczne mialam na mysli oddanie kotka jako ostatni sposob zlagodzenia objawow alergi.Ale mam nadzieje ,ze bedzie mnie stac na szczepionkii ich skuteczność pozwoli na zatrzymanie mojego pupila.
pozdrawiam serdecznie .
neron pisze:Jak ja się odczulałam, to było mówione, że można na wszystko tylko nie na sierść zwierząt. Nie wiem jak jest teraz, ale stwierdzenie, że tylko na kota nie ma jest głupie. Czyżby koty miały sierść z czegoś innego niż reszta ssaków? Jeśli chodzi o metody łagodzenia objawów alergii u mnie test zdało częste wietrzenie pościeli, bo objawy miałam przeważnie w nocy. Wszystko jedna zalezy od tego jakie ty masz objawy.
kotx2 pisze:Nie uczula sierść kota ,ale białko zawarte w ślinie .Kot wylizuje sierść .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 68 gości