Przepraszam za nadmiar wątków, ale może ktoś chce kociaka - czarnego, ze złotymi oczami, który wygląda jak pers?? Kocio ma ok. 6 miesięcy, jest łagodny, tylko troszkę przestraszony. Urodził się na podwórku, został zabrany przez karmicielkę do mieszkania kiedy zachorował.
Jest też kicia szaro-niebieska (dla mnie wygląda jak niebieska, ale ja się nie znam, więc wolę napisać, że szaro-niebieska ) z dodatkiem biełego -przylepka, słodka.
Pini - ja już do niej dzwoniłam jeśli to ta sama o której dziś rozmawiałyśmy - On najpierw do mnie, a potem ja do niej, zamówiła wstępnie maluszka na za trzy tygodnie Nie chce starszego kociaka.
Kiedy rozmawiałyśmy mnie nie było w domu, ale dzwoniła też do mnie (kiedy mnie nie było) i mama zapisała mi jej numer.
(rozumiesz coś z tego co piszę? )
tak wszystko ,ale nie wiem czy to ta sama , porównałaś numery telefonów jesli tak to ok :
bo ona dzwoniła do mnie dzisiaj w odpowiedzi na ogłoszenie o rudym
Ryśka, a te maluszki to masz jeszcze jakie? Znalazłam chętnego z Chorzowa, napisał, że poczeka aż podrosną. Ale może lepiej pogadałabyś sobie z nim "na żywo", coby się nie rozmyślił?
Widziałam je wczoraj: kocurek jest jeszcze mały. Jest bardzo nieśmiały, ale bardzo łagodny. Śliczny.
Koteczka jest piękna, ma duże oczy, cały grzbiet jednolicie popielaty - bez wzorków. Ten popiel ma taki piękny odcień.
Kicia nie lubi towarzystwa innych kotów.
Misia, Misieczka zawsze będziesz w naszych sercach [*] Mróweczek 15.08.2003-06.02.2020 [*] Biedronka maj 2004-18.10.2021 [*] Kitka10.05.2023 [*] Z nami : Filemon, Maciek, Lilek, Dzidka, MałeMałe, Tobiś, Mufi, Rudek - został w domu, który kupiliśmy..., dziadeczek Domi zgarnięty ze środka wsi