Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kocia2402 pisze:Rozumiem. Dziekuje bardzo za odpowiedz. Poki co siusia i robi kupke nadal wzorowo do kuwety. Myslalam ze moze zrobila to na zlosc bo zostala wczesnuej w domu sama... tym bardziej ze jak sikala to sie patrzyla czy ja patrze. A ja na poczatku nie zalapalam o co chodzi. A potem ona stamtad wystrzelila jak z procy.
MB&Ofelia pisze:Czy kotka ma taki sam żwirek jak u poprzedniej opiekunki? Czasami koty unikają kuwety, gdy nie pasuje im żwirek; moja kotka np. nie lubi żwirków drzewnych i musi mieć bentonitowe, być może twojej kici też coś nie pasuje w kuwecie i próbuje dać ci to do zrozumienia na swój sposób.
kocia2402 pisze:Rozumiem. Dziekuje bardzo za odpowiedz. Poki co siusia i robi kupke nadal wzorowo do kuwety. Myslalam ze moze zrobila to na zlosc bo zostala wczesnuej w domu sama... tym bardziej ze jak sikala to sie patrzyla czy ja patrze. A ja na poczatku nie zalapalam o co chodzi. A potem ona stamtad wystrzelila jak z procy.
smarti pisze:czyli ta kotka a tamta z Twojego pierwszego postu to nie ta sama?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Claude-meave, Majestic-12 [Bot] i 184 gości