Chciałam Was zapytać jaką karmę dla niego najlepiej, na rozpuszczenie sierści. Szukałam na forum ale tu tyle postów że sie gubię

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Beata pisze:Jest kilka karm typu "hairball" np Hills, Royal Canin, Purina, Iams... Z mojego doswiadczenia niestety wynika, ze one nie do konca pomagajaI tak kot sie przytyka i rzyga i paste trzeba podawac... Ale niektorzy sobie je chwala
Lulu pisze:Beata pisze:Jest kilka karm typu "hairball" np Hills, Royal Canin, Purina, Iams... Z mojego doswiadczenia niestety wynika, ze one nie do konca pomagajaI tak kot sie przytyka i rzyga i paste trzeba podawac... Ale niektorzy sobie je chwala
Hmm... a taką pastę w jaki sposób się podaje? To jest cięęężki zawodnik i do jedzenia i do podawania leków
A takie jeszcze pytanie, wszystkie te karmy na rozpuszczanie np Royala są dla dorosłych, on ma 8 miesięcy. Nie gryzłoby się to?
Raddemenes pisze:Poprostu posmaruj mu pastą przednie łapki (w ilości odpowiadającej dziennej dawce - dorosły kot ok. 5cm)... I bądź spokojna, że w ręcznik tego napewno nie wytrze... Co najwyżej wyliże - a o to właśnie chodzi...
Wojtek pisze: Pod warunkiem, że nie będzie "z obrzydzeniem" potrząsał łapkami
Bo wtedy czyszczenie ścian zapewnione
Moje kicie chętnie zjadają pastę. Zarówno Gimpet, jak i Beaphar.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 615 gości