KOT ZE ZŁAMANĄ/ZWICHNIĘTĄ ŁAPKĄ - TORUŃ - PILNE!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 25, 2012 21:32 KOT ZE ZŁAMANĄ/ZWICHNIĘTĄ ŁAPKĄ - TORUŃ - PILNE!!!

Kociary/Kociarze z Torunia! Proszę o pomoc. W okolicy ul. Jagiellońskiej w Toruniu (koło Placu Artylerzysty) kręci się kot ze złamaną / zwichniętą łapką. Kuśtyka okropnie i bardzo boi się podejść do człowieka. Ta łapka jest jakby wkręcona do wewnątrz. Zobaczyłam go dziś po południu, jedyne co mi się udało to wsunąć mu jedzenie pod samochód pod którym siedział :( Nie ma szans żeby dał się dotknąć, o wlezieniu do transportera nie mówiąc.
Ja zajęłabym się zawiezieniem do lecznicy i opłaceniem badań, byle tylko ktoś pomógł mi go złapać... Nie wiem co robić na chwilę obecną. Proszę o pomoc.
---------------------------------------------
Rysia i Tasia - moje wąsate słoneczka :)
Obrazek
Obrazek

Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji
(Mark Twain)

berushkaa

Od: Wto kwi 12, 2011 18:48

Post » Nie mar 25, 2012 21:35 Re: KOT ZE ZŁAMANĄ/ZWICHNIĘTĄ ŁAPKĄ - TORUŃ - PILNE!!!

Podniosę!
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Nie mar 25, 2012 21:37 Re: KOT ZE ZŁAMANĄ/ZWICHNIĘTĄ ŁAPKĄ - TORUŃ - PILNE!!!

dzięki! naprawdę nie wiem co robić. cały czas myślę o tym biedaku!
Obrazek
Obrazek

Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji
(Mark Twain)

berushkaa

Post » Pon mar 26, 2012 0:07 Re: KOT ZE ZŁAMANĄ/ZWICHNIĘTĄ ŁAPKĄ - TORUŃ - PILNE!!!

jutro będziemy próbować łapać, oby się udało!
Obrazek
Obrazek

(Mark Twain)

berushkaa

Post » Pon mar 26, 2012 6:54 Re: KOT ZE ZŁAMANĄ/ZWICHNIĘTĄ ŁAPKĄ - TORUŃ - PILNE!!!

Kciuki trzymam za powodzenie akcji :ok:
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34