
Mhm , chyba każdy ma swój specjał


Kotki będą zadowolone


Zdjęcia mile widziane


Pomyślałam że napisze książkę kucharską dla właścicieli gatunku kotowato wąsowatych

Przez żołądek do serca . kota oczywiście


Zapraszam do pisania przepisów


Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alukah pisze:Ależ skóra jest najlepsza! Choć oczywiście surowa, tłuściutka i smakowita. Koty mają dość duże zapotrzebowanie na tłuszcze, więc skrzydełko jest dla nich w sam raz. Ja daję w całości, z kośćmi. Kocisz chrupie je jak chipsy.Rzeczywiście nigdy nie miał po nich żadnych problemów. Za to zębiska ma piękne, mocne i białe, bez śladu kamienia.
Zorlis pisze:Moje kocięcie (bo przecież to ośmiomiesięczne dziecko jeszcze) nie poradzi sobie z całym skrzydłem, ale ogólnie kurczak (uda, podudzia, skrzydła - cokolwiek, ze skórką i tłuszczykiem, bez kości) uwielbia. Rozpaskudziłam ją tak, że wieczorami jęczy mi o kuraka; puszka i suche jest ble, zjada z wielką łaską... Mogą być jeszcze serca z kuraka sparzone, pokrojone, ale żołądki już za twarde. Rozniosła je po mieszkaniu i bawiła się nimi - mało fajnie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 151 gości