Szukam osoby na wizytę PA w gminie Starożreby 20km od Płocka

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 23, 2012 1:21 Szukam osoby na wizytę PA w gminie Starożreby 20km od Płocka

jak w tytule:

smarti pisze:Mam wielką , przeogromną prośbę:
Potrzeba przeprowadzić wizytę PA dla Kałbojsika/Maciusia w Nowym Bromierzu,gmina Starożreby 20 km od Płocka?
Kto pomoże? kto zna kogoś kto pomoże?

Kałbojsik to kotek który traci dom w Wawie-mój były tymczasek.

domek byłby u Pani która pisze :

Witam :)
Piszę w sprawie Maciusia,kota którego ogłoszenie widziłam na facebooku - bylibyśmy zainteresowani adopcją :) Czytając odnosiłam wrażenie,że nasz dom jest dla niego idealny...mamy wesołą gromadkę zwierzaków :) Kota Aliego (ma 8 miesięcy), oraz 2 psy, Chojraka (dorosłego kundelka - 6 lat) oraz Misię - 6 miesięczną sunię. Wszystkie były adoptowane ze schroniska bądz domu tymczasowego.Niedawno straciliśmy 2 kota...Citka,i od tego czasu myślimy o adopcji drugiego,bo nasz Alik bardzo był z nim zżyty
i tęskni za kolegą...poza tym nam "czegoś brak"...Co do przytulania i głaskania miałby to zagwarantowane bo w sumie w domu zawsze ktoś jest :) I traktujemy zwierzaki bardzo emocjonalnie, jak nasze dzieci w koncu to członkowie rodziny :)
Czy są jakieś wymogi dotyczące Maciusia?
Odrazu zaznaczę,że mieszkamy w domu z ogrodem na wsi - pod Płockiem,przeprowadziliśmy się z Warszawy 3 miesiące temu.Ale jeśli chodzi o bezpieczeństwo - nie wypuszczamy Aliego na dwór - i on nawet specjalnie nie jest zainteresowany drzwiami :) bardzo tego pilnujemy,bo nasz drugi kot koniecznie chciał wychodzić...i pewnego dnia poprostu nie wrócił :( bardzo to przeżyliśmy... Także bardzo pilnujemy teraz bezpieczeństwa... człowiek uczy się na błędach.
Czekam na odpowiedz i pozdrawiam ciepło :)
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17