Piękna, mądra Kitka, szuka nowego domu. Czeka na Ciebie?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 12, 2012 11:27 Piękna, mądra Kitka, szuka nowego domu. Czeka na Ciebie?

Witaj dobry człowieku ...

Nazywam się Kitka, mam 3 lata.

Szukam nowego domu, z pełną miską, czystą kuwetą i ręką do drapania za uchem.
Teraz mieszkam w bloku, mam bardzo fajnych opiekunów,
ale pracują po 12h, a ja sama w domu tęsknię ...

Może ty dasz mi nowy dom ?
I poświęcisz mi troszke więcej czasu ?

Jestem przyjacielska, miła, nie rozrabiam, nie drapię mebli, korzystam z kuwety i jestem bardzo czystym kotkiem. Jestem też bardzo mądrym i rozumnym kotkiem. Państwo u których teraz mieszkam wiele mnie nauczyli i nie jestem wymagająca :)
Lubie spać na oknie... mam swoją ulubioną miseczkę i poduszkę, którą zabiorę do nowego domu.
Mruczę głośno jak mnie będziesz drapał za uchem i po brzuszku ....
Mam książeczkę zdrowia, regularnie chodzę do weterynarza.

P.S- Jesteśmy zmuszeni znaleźć Kitce lepszy dom, gdzie ktoś znajdzie dla niej więcej czasu, na który zasługuje.

Zależy mi na tym, żeby Kitka znalazła NAPRAWDĘ DOBREGO właściciela.
Najlepiej mieszkanie w bloku, bo Kitka dobrze się w nim czuje, a jest kotem niewychodzącym !

Kontakt: 503 454 350

lub mail: wwwiola@onet.eu (chętnie prześle zdjęcia)

http://allegro.pl/piekna-kitka-szuka-no ... 76157.html

wwwiola_

Od: Czw sty 12, 2012 11:23

Post » Czw sty 12, 2012 11:28 Re: Piękna, mądra Kitka, szuka nowego domu. Czeka na Ciebie?

A nie myślałaś o przygarnięciu drugiego kota?
Kitka miałaby się z kim bawić, a po kieszeni nie odczujesz zabytnio różnicy czy jeden, czy dwa :)
najszczesliwsza

Post » Czw sty 12, 2012 11:58 Re: Piękna, mądra Kitka, szuka nowego domu. Czeka na Ciebie?

Niestety, ale często rowniez wyjezdzamy sluzbowo i musimy Kitka obarczac rodzicow, co juz powoli jest uciazliwe dla nich. Gdy bralismy Kitke mielismy inna prace i bylo wszystko ok. A teraz niestety szukamy dla niej nowego domu, bo jest tak fajna i madra, ze nie chcemy jej oddac byle gdzie, tylko tam gdzie bedzie miala dobrze i milo.

wwwiola_

Od: Czw sty 12, 2012 11:23

Post » Czw sty 12, 2012 12:52 Re: Piękna, mądra Kitka, szuka nowego domu. Czeka na Ciebie?

nie trzeba tworzyć kilku wątków -wystarczy jeden,
ten wątek jest zbędny viewtopic.php?f=13&t=137857
zdjęcia wklej od razu na wątek

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03