Potrzeba osoba do wizyty przed adopcyjnej.. NIEAKTUALNE

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 09, 2012 21:06 Potrzeba osoba do wizyty przed adopcyjnej.. NIEAKTUALNE

Jak w temacie, tylko Poznań nieaktualny już.

nieaktualne
Poznań dla psa na ul. Rynek Jeżycki
a Toruń... raczej pod Toruniem: miejscowość Rogówko dla kota

Obydwie sprawy dość pilne, szczególnie dla psa, bo domek przez tel. fajny i czeka już 2-3 dni na znak a nikogo do wizyty nie ma :(

Pod Toruniem ludzie z maili ok ( pomijając błędy ort. :roll: ), ale wspominali coś o ulicy i dlatego bez PA się nie obejdzie !
Ostatnio edytowano Nie sty 15, 2012 11:06 przez kinia098, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Pon sty 09, 2012 21:24 Re: Potrzeba osoba do wizyty przed adopcyjnej: Poznań i Toruń

A pisałaś do natalia. z forum dogomania ?

Może napisz do kogoś z Anima Security, może będą miały chwilkę ?
Obrazek

itaka

Od: Sob maja 29, 2010 14:43

Post » Pon sty 09, 2012 22:48 Re: Potrzeba osoba do wizyty przed adopcyjnej: Poznań i Toruń

Kiniu wpisać Twoją prośbę w poznańskim wątku na dogomanii?
Kociary zwykle nie wiedzą na co zwrócić uwagę wybierając domek dla psa.
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Pon sty 09, 2012 23:27 Re: Potrzeba osoba do wizyty przed adopcyjnej: Poznań i Toruń

itaka pisze:A pisałaś do natalia. z forum dogomania ?

Może napisz do kogoś z Anima Security, może będą miały chwilkę ?

Pisałam do natalii, bez odzewu jak na razie :?
Piszę do Animal Security :)

Mulesia pisze:Kiniu wpisać Twoją prośbę w poznańskim wątku na dogomanii?
Kociary zwykle nie wiedzą na co zwrócić uwagę wybierając domek dla psa.

Jeśli możesz, to będę wdzięczna.
Wydaje mi się, że w tym wypadku wizyta to "tylko" formalność, bo Pan bardzo fajny ;)
Obrazek

kinia098

Post » Wto sty 10, 2012 6:40 Re: Potrzeba osoba do wizyty przed adopcyjnej: Poznań i Toruń

Obrazek

Mulesia

Post » Wto sty 10, 2012 10:13 Re: Potrzeba osoba do wizyty przed adopcyjnej: Poznań i Toruń

Dziękuję :1luvu:

To jeszcze ktoś spod Torunia !
Obrazek

kinia098

Post » Wto sty 10, 2012 10:45 Re: Potrzeba osoba do wizyty przed adopcyjnej: Poznań i Toruń

Wpisałam prośbę w wątek Czarownic.
Obrazek

Mulesia

Post » Wto sty 10, 2012 11:33 Re: Potrzeba osoba do wizyty przed adopcyjnej: Poznań i Toruń

Przeklejam to, co na temat Rynku Jeżyckiego napisalam na PW Mulesi na dogomanii:

" (...) znam nieco te okolice... i chcialabym tylko powiedziec, ze niezaleznie od tego, czy domek wydaje sie fajny czy nie, ja i tak nie wyadoptowalabym zadnego psa nikomu mieszkajacemu tam. Powod jest dosc prosty - w okolicy nie ma ŻADNEGO nawet najmniejszego trawniczka gdzie pieski moglyby zalatwic swoje potrzeby, nie wspominajac juz o miejscu do swobodniejszego spaceru. Tylko brudne chodniki... Ponadto jest to okolica opanowana przez meneli, zlodziejstwo i alkoholikow; nie widzialam chyba gorszej w Poznaniu. Ciekawa jestem dlatego, co osoba chcaca adoptowac psiaka powiedziala na temat miejsca do wychodzenia z nim na dwor? Tam przeciez nie ma ani kawalka źdźbła trawy."

ms_arwi

Od: Wto sty 10, 2012 11:31

Post » Wto sty 10, 2012 13:17 Re: Potrzeba osoba do wizyty przed adopcyjnej: Poznań i Toruń

Rogówko dokładnie ile? jaki numer domu?
To jest rozległa wieś ,po obu stronach ruchliwej trasy na Olsztyn. Przez wieś też przebiega dosyć ruchliwa ulica..
Na moje jeśli ma byc dom wychodzący to ja bym się BARDZO zastanowiła niezależnie od numeru domu .
PS. nie deklaruje,że pojade sprawdzic ten dom, bo zwyczajnie nie mam kiedy ale podaj numer to sie choć dokładnie określi czy blisko drogi np.
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Wto sty 10, 2012 18:49 Re: Potrzeba osoba do wizyty przed adopcyjnej: Poznań i Toruń

melduje sie, mozemy pomóc w Poznaniu :) Napisz do mnie na emilia@animal-security.pl to sie umowimy konkretnie :)
[*] śpij słodko Kirku :(
Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta

Kumiko

Od: Pon kwi 19, 2010 18:38

Post » Wto sty 10, 2012 19:25 Re: Potrzeba osoba do wizyty przed adopcyjnej: Poznań i Toruń

Jest też oferta od LunyKlary w wątku kotów dorcowych :D

LunaKlara pisze:
Jezeli ktos mi napisze jak wyglada taka wizyta, co mam powiedziec, na co zwrocic uwage - to moge pojechac. Nigdy tego nie robilam ale mialam psa 12 lat :)
Obrazek

Mulesia

Post » Wto sty 10, 2012 20:33 Re: Potrzeba osoba do wizyty przed adopcyjnej: Poznań i Toruń

ms_arwi pisze:Przeklejam to, co na temat Rynku Jeżyckiego napisalam na PW Mulesi na dogomanii:

" (...) znam nieco te okolice... i chcialabym tylko powiedziec, ze niezaleznie od tego, czy domek wydaje sie fajny czy nie, ja i tak nie wyadoptowalabym zadnego psa nikomu mieszkajacemu tam. Powod jest dosc prosty - w okolicy nie ma ŻADNEGO nawet najmniejszego trawniczka gdzie pieski moglyby zalatwic swoje potrzeby, nie wspominajac juz o miejscu do swobodniejszego spaceru. Tylko brudne chodniki... Ponadto jest to okolica opanowana przez meneli, zlodziejstwo i alkoholikow; nie widzialam chyba gorszej w Poznaniu. Ciekawa jestem dlatego, co osoba chcaca adoptowac psiaka powiedziala na temat miejsca do wychodzenia z nim na dwor? Tam przeciez nie ma ani kawalka źdźbła trawy."

No nie przesadzaj,na Kościelnej jest zielony skwer a jeśliby ktoś chciał wybrać się na dłuższy spacer to na św.Wawrzyńca przy nasypie kolejowym jest sporo zieleni zaś kawałek dalej Park Sołacki :wink:
" ... wolę zwierzęta bez duszy niż katoli bez serca "

Małgocha Pe

Od: Wto paź 30, 2007 15:30

Post » Śro sty 11, 2012 6:56 Re: Potrzeba osoba do wizyty przed adopcyjnej: Poznań i Toruń

Małgocha Pe pisze:
ms_arwi pisze:Przeklejam to, co na temat Rynku Jeżyckiego napisalam na PW Mulesi na dogomanii:

No nie przesadzaj,na Kościelnej jest zielony skwer a jeśliby ktoś chciał wybrać się na dłuższy spacer to na św.Wawrzyńca przy nasypie kolejowym jest sporo zieleni zaś kawałek dalej Park Sołacki :wink:

Istnieją też samochody.
Kiedyś mieszkałam w staromiejskiej kamienicy i miałam psa.

Mąż codziennie jeździł z nim na dwugodzinny spacer np. na pola, do lasu.
Obrazek

Mulesia

Post » Śro sty 11, 2012 15:52 Re: Potrzeba osoba do wizyty przed adopcyjnej: Poznań i Toruń

Dzięki za zaangażowanie, ale dzwoniłam dziś do Pana z informacją, że mam już osobę i powiedział, że znalazł już sobie psa.......

becia, na PW piszę Ci numer domu
Obrazek

kinia098

Post » Pt sty 13, 2012 15:16 Re: Potrzeba osoba do wizyty przed adopcyjnej: Poznań i Toruń

czy ktoś zwizytuje domek pod Toruniem ?
Obrazek

kinia098

[następna]