Zapraszam wszystkich stałych i niestałych bywalców oraz nowych, młodych i zdolnych

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
shira3 pisze:Neigh pisze:I znów wyciągnęłam wniosek - oddawanie kotów do domów, których się nie da samodzielnie sprawdzić, podjechać jest ryzykowne.
gupi wniosek sorry - zawsze komuś może być po drodze. Mojego Rudiego dostałam z Katowic - to jeszcze dalej
A na poadopcyjną wpadła dziewczyna z ...Brodnicy bo miała po drodze do teściów do Szczecina....
Manasalu pisze:Mój ideał to dachowy buras słusznej postury (tak min. z 7 kilo kota), z okrągłą głową i białymi skarpetami. Niestety takowego nigdy nie miałam.
Swoją drogą gdzie Wy widzicie ten wkurzony wyraz pyszczka persiego? Ja widzę samą słodycz...
Manasalu pisze:...
Mój ideał to dachowy buras słusznej postury (tak min. z 7 kilo kota), z okrągłą głową i białymi skarpetami. Niestety takowego nigdy nie miałam...
Neigh pisze:Tak coś w tym jest - balijskie mają takie wredne mordki:-) Te to dopiero muszą być jadu pełne.
pers to ma z natury minę odętą.......
A Bono miał wyniosłą
Brytyjczyki wyglądają czasem jak psychopaci - taki niby nic, niby nic a jednak zakopany na Smentarzu potrafi wrócić - ( do Kinga tu piję...)
Doobra idę se - dziś 18 chrześnicy......
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 29 gości