zaginęła kotka Zori (Rzeszotary k. Światnik Górnych)

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pt gru 02, 2011 11:18 zaginęła kotka Zori (Rzeszotary k. Światnik Górnych)

Od soboty nie ma mojej kochanej kici Zori. Bardzo tęsknię. Miałam nadzieję przez pierwsze dni , że wróci ale już praktycznie nie wierzę. W sąsiedztwie jest niestety las i ponieważ jest to na wsi to raczej nie ma tu jakichś szczególnych przyjaciół kotów. Próbuję jeszcze z ogłoszeniami ale już podobno jedno zostało zerwane. Mam jeszcze inne kotki ale Zori jest (była?) szczególna. I była taka młoda i śliczna . Miała dopiero 1,5 roku. Naczytałam się już różności na temat kotów także takich , że nie należy kotów wypuszczać . Ale jak ja mam to zrobić w domu z ogrodem. Ja nie wiem co jest dla kota lepsze czy wolność czy ograniczona wolność + bezpieczeństwo. Jest mi bardzo ciężko i mam wrażenie , że za mało zrobiłam aby ją odnaleźć . To poczucie nie daje mi spokoju. Nie mogę się skoncentrować w pracy.
Obrazek

grazy

Od: Śro paź 19, 2011 22:31

Post » Pt gru 02, 2011 13:31 Re: zaginęła kotka Zori (Rzeszotary k. Światnik Górnych)

???
przecież masz już identyczny wątek viewtopic.php?t=136408
pytałaś w schronisku i na wątku krakowskim? dlaczego nie odpowiedziałeś? tylko założyłaś nowy wątek?

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Pt gru 02, 2011 13:56 Re: zaginęła kotka Zori (Rzeszotary k. Światnik Górnych)

Nie umiem się tu za bardzo poruszać więc chyba przez przypadek coś tam pogmatwałam.

grazy

Od: Śro paź 19, 2011 22:31