W zasadzie nie wiem od czego zaczać ale jednak .... chcialabym zglosic zaginiecie kotki, ktora byla z moja rodzina 6 lat i nagle zniknela. Od 20 listopada poszukuje jej z zerowym skutkiem, nikt nic nie widzial i nie slyszal na ogloszenia nie mam zadnego odezwu, moja wyobraznia tez slabo pracuje co moglo sie stac w naszej tak cichej okolicy zdala od zgielku i blokow. Moja kotka jest kotem wychodzacym, zawsze blisko domu w obrebie polowy naszej ulicy, najdluzej jak jej nie bylo w domu to pare godzin chociaz 2 razy byl przypadek ze kota nie bylo caly dzien ... ale wracala. Nie mam chyba szczescia do kotow, kiedys odebrano mi malego kotka, pozniej dwa kolejne kocury wyszly z domu i nigdy juz nie wrocily ale to byla dawna historia. Postanowilam juz ze nigdy nie wezme kota gdy nagle do pracy kolezanka przyniosla dwa malenkie kotki znalezione pod blokiem przerazliwie mialczace .... serce zmieklo, mam warunki postanowilam obie zabrac, jedna oddalam rodzinie druga zostawilam sobie. Kotka jest wysterylizowana, przyjazna i bardzo lubi byc blisko czlowieka.
Czuje sie tak jakby ktos mi umarl ... modle sie o jej powrot ... modle sie o cud
A oto ona :
http://imageshack.us/photo/my-images/40 ... 0x300.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/6/ ... 0x300.jpg/
I krotki opis z ogloszenia
ZAGINĘŁA BIAŁO-CZARNA KOTKA
ŁATKA
W sobotę wieczorem 19 listopada przy ulicy Pracowniczej (Nowe Miasto – okolica ulicy Pułaskiego) zaginęła biało-czarna 6 -letnia kotka. Kotka ma czarne plecy, czarny ogon a brzuszek jak i łapki białe. Ma bardzo miłe puchate futerko, w części czarnej znajdują się pojedyncze dłuższe białe włoski. Nigdy nie oddalała się na długo od domu(najdłużej parę godzin), jest przyjaznym, zadbanym kotem. Jest wysterylizowana. Kotka być może czegoś się przestraszyła i oddaliła od domu bądź mógł ją ktoś zabrać, wywieźć. Wabi się ŁATKA. Kotka jest pupilem całej rodziny, wszyscy się o nią bardzo martwimy, gdyż jest to kot domowy, może nie poradzić sobie w obcym środowisku a nadchodzi zima, mrozy. Prosimy ktokolwiek widział, czy wie gdzie się znajduje, bądź co się z nią stało prosimy o kontakt. Przewidziana nagroda.
cos nie moge dodac tak zdjec aby byly widoczne w wiadomosci

za koteczkę. Opisz jak wyglądają Twoje poszukiwania