POTRZEBNY DOM TYMCZASOWY!!! PIĘKNY KOT!!! WIELKOPOLSKA/PIŁA

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Sob lis 12, 2011 17:33 POTRZEBNY DOM TYMCZASOWY!!! PIĘKNY KOT!!! WIELKOPOLSKA/PIŁA

Potrzebny dom tymczasowy, lub dom na stałe dla pięknego białego kocura z rudym ogonem!!!
Kot jest bardzo towarzystki, koszysta z kuwety. Uwielbia ludzi i jest bardzo bardzo przyjacielski!!!

Kot znajduje się w Pile. Znaleziony na przystanku na Zielonej Dolinie.
Ma bardzo niepewny byt - raz jest w domu, raz na ulicy i tak w kółko. Osoba, która go wzięła ma astmę i alergię
i jest niezrównoważona - raz bierze kota do siebie, raz go wygania i tak w kółko.

Proszę o pomoc, o tel. do kogoś z TOZu w Pile. TOZ w Pile czynny w środę, do tego czasu to za długo.
Ja nie mogę pomóc, jestem w Warszawie.

Proszę o udostępnianie ogłoszenia!!!

Kot jest piękny (nie wiadomo czy ona czy on) :
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater

Sacilla

Od: Pt paź 29, 2010 23:02

Post » Sob lis 12, 2011 17:54 Re: POTRZEBNY DOM TYMCZASOWY!!! PIĘKNY KOT!!! WIELKOPOLSKA/PIŁA

Obstawiam, że raczej kocur.
Zadzwoń do urzędu miasta w Pile i poproś o kontakt do kobiety z TOZu. Powiedz, że sprawa mega-pilna; może da się kota choćby przechować do momentu znalezienia transportu.

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Nie lis 13, 2011 21:59 Re: POTRZEBNY DOM TYMCZASOWY!!! PIĘKNY KOT!!! WIELKOPOLSKA/PIŁA

Mam dobrą wiadomość. Kot zostaje u nas. Kot pokochał Mamę z wzajemnością.
Mama pytała po okolicy na Zielonej Dolinie, ale nikt nic specjalnego nie wie poza tym,
że ktoś widział podobno jakieś ogłoszenie o zaginięciu kota. Podejrzewamy, skąd przyszedł,
ale nie ma to już właściwie znaczenia.

Kotek jest niezwykle uczuciowy, cały czas siedzi na kolanach, domaga się głaskania,
śpi z moją Mamą i jest kochany!!!

W aktualnej sytuacji już jest to niemożliwe, by kot wrócił do byłego właściciela, który miał go gdzieś.
Kot nas pokochał... i już tak pozostanie! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Sacilla

Od: Pt paź 29, 2010 23:02