Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Joanna-Gniewko pisze:witam serdecznie, mam 9 tygodniowego kotka, w domu w którym się urodził jadl wszystkie rodzaje kociej karmy, u mnie jest juz tydzien, bawi sie bryka mruczy, wyglada na zadowolonego ale nie je zadnej kociej karmy, mial juz kilka roznych suchych karm, i kilka roznych mokrych, jednak nic nie chce jesc. je parówki, serek grani, pije kocie mleko, nie tyka zadnej kociej karmy ani wody. probowalam juz wszystkiego nawet mieszałam jego karme z serkiem ktory lubi ale wtedy nawet nie podchodzi, namoczylam karme w wodzie na papke i tez nic. dostal paste na poprawe apetytu i nic. probowalam go przeglodzic zeby zaczal jesc to co ma a on nic. weterynarz powiedzial ze lepiej niech je co lubi zeby nie zdech smiercia glodowa ale ze takie jedzenie dla niego nie jest zdrowe. co robic? macie jakies sposoby? nie wierze ze kot nie bedzie nigdy jadl zadnej kociej karmy.
Lilianna J-wie pisze:Kasza manna? Żeby Ci tylko po tym biegunki nie dostał..Myślę,że jeszcze jest zbyt mały by wprowadzać mu do diety kaszę..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 80 gości