BARDZO PILNE WARSZAWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 28, 2011 19:03 BARDZO PILNE WARSZAWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

witam pomozcie szkoda kociaka rozmawialam z AGNESKA z jokot-a poradzila zebym tu napisala sprawa naprawde BARDZO PILNA
znajomy odezwał sie ze znalazł jakiegoś wyrzuconego 2,5 mies kota i nie może go dłużej trzymać w domu bo ma już 3 inne co robic?? gdzie się zgłosić powiedz żeby nie musieli go oddawać do schroniska
ja nie mogę go wziąć bo jak wcześniej pisałam już mam kocura którego tez wyrzucono kolo mojego domu z samochodu:(
chłopak mieszka w warszawie na Stegnach z tego co pisał nie umie rozpoznać jeszcze płci kotka ,ale kotek załatwia sie do kuwetki jest biało-czarny czarna kufka i kilka lat podobno b.dobrze reaguje na psy czasem podobno ssie sunie
pod spodem link ze zdjeciem odrazu mowie ze to nie moj link tylko chlopaka ktory musi go szybko oddac
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 0923530433

aga1973

Od: Wto wrz 06, 2011 18:00

Post » Śro wrz 28, 2011 19:07 Re: BARDZO PILNE WARSZAWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aga1793 napisałaś jeden temat, teraz musisz dbac i w nim odpowiadac, żeby inni widzieli go najczęściej, nie zakładaj nowych tematów, trzymaj sie poprzedniego o tym samym tytule, pozdrawiam.
Obrazek

Amanli

Od: Wto sie 23, 2011 17:23

Post » Nie paź 02, 2011 19:44 Re: BARDZO PILNE WARSZAWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ROZMAWIAŁAM Z TYM CHŁOPAKIEM KOTA MOGA JESZCZE PRZETRZYMAĆ TYDZIEŃ MAX PÓŁTORA POTEM ODDADZĄ GO DO SCHRONISKA:(

aga1973

Od: Wto wrz 06, 2011 18:00

Post » Nie paź 02, 2011 19:50 Re: BARDZO PILNE WARSZAWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52