Mam poważny problem z dostaniem w Elblągu kociej karmy np. Royal, Iams itd. Przeszukałam wszystkie sklepy zoologiczne oraz sklepy specjalistyczne. Jeden taki który w samej nazwie ma Eukanuba nie ma karmy. Nie mam pojecięcia gdzie mogę dostać takie jedzenie dla Jamesika. Może ktoś z Was jest z Elbląga lub potrafi poradzić mi gdzie moge ją dostać
fefe pisze:Też właśnie tak pomyślałam, a nie orietujecie się może mniej więcej jaka będzie różnica cenowa -u weterynarza a w sklepie?
u mnie jest to różnica niemalże niezauważalna (w porywach do 1 zł) i w zależności od karmy jedne są tańsze w zoologiku a inne u weta więc kupuje tam gdzie akurat przechodzę
Dla mnie najtaniej wychodzi www.animalia.pl (kupuję Hills, RC, puszki animondy i witaminy). NIE kupiłam tam kuwety krytej i bardzo żałuję bo przepłaciłam 30%; Warto zajrzeć.
wow
weszłam na animalia i okazało się, że karma lecznicza, za którą u weta płacę 120zł kosztuje 101 - nawet po doliczeniu kosztów przesyłki wychodzi dychę taniej
Ja niestety nie mam innej możliwości, nigdzie w moim mieście nie mogę dostać karmy. U weterynarza jest ale drożej i mniej rodzajów... więc wolałam zamówić. Gdy mu podpasuje po prostu zamówię większą ilość