Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
issey32 pisze:Co dokładnie trzeba napisać? Czy kotka ktoś jest tam w stanie zawieźć, czy ew. ta organizacja miałby się tym zająć. Jaki podać ew. nr tel kontaktowy. Zakładam, że ktos będzie się chciał skontaktować w tej sprawie i uzgodnić szczegóły. Gdzie jest miejsce, w którym przebywa obecnie kotek? Do kiedy koleżanka będzie w Hiszpanii?
Bryska4 pisze:issey32 pisze:Co dokładnie trzeba napisać? Czy kotka ktoś jest tam w stanie zawieźć, czy ew. ta organizacja miałby się tym zająć. Jaki podać ew. nr tel kontaktowy. Zakładam, że ktos będzie się chciał skontaktować w tej sprawie i uzgodnić szczegóły. Gdzie jest miejsce, w którym przebywa obecnie kotek? Do kiedy koleżanka będzie w Hiszpanii?
Kot ma bezwładną tylną łapę i poszarpany ogon. Podchodzi do jedzenia ale nie daje się dotknąć, więc trzeba go złapać.
O dokładną lokalizację i numer kontaktowy trzeba spytać tabo10. Kot przebywa w okolicach budynku, w którym ona mieszka. Tabo10 jest w Hiszpanii do 8 września, w La Cala de Mijas, 20 km od angielskiego schroniska (Mijas).
Oprócz telefonu do schroniska (dziś nie odbierali) i do urzędu miasta (jak poprzednio - do tych zadzwonię w drugiej kolejności, nie ufam im w kwestii bezdomnych zwierząt) nie wiem co mogę jeszcze zrobić. Jestem za daleko i do dyspozycji wyłącznie po południu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Monikkrk, Tundra i 125 gości