Tytus-mały zboczeniec:)?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 27, 2004 13:30 Tytus-mały zboczeniec:)?

Po powrocie z pracy wczoraj moim oczom ukazał się widok niezwykły!
Sówka, wyprężona jak struna leżała na podłodze i tydawała dźwięki a'la delfin Um (pamięta ktoś bajkę?). Było jasne : rujka wróciła!(poprzednia była 2 tygodnie temu, a że mała po chorobie to muszę z tydzień odczekać i wtedy wysterylizować)
Nic by nie było w tym szokującego gdyby nie to,że Tytus postanowił zostać mążczyzną 8O
Mój pierworodny został pozbawiony jajec z 5 tygodni temu! A to co wczoraj (i przez całą noc) sie działo NA MOIM MAŁŻEŃSKIM ŁOŻU to ja na żadnym ludzkim filmie nie widziałam :wink:
Z mojego kochanego kiciulka wylazła MĘSKA SZOWINISTYCZNA ŚWINIA :x Więc były elementy gwałtu (chociaż Sówka raczej chętna była sama) i hart sexu (z elementami ukąszeń w różne części ciała)
Brakowało tylko gadzetów :roll:
Czy ktoś mi powie, czy to normalne? Przecież to pedofilia - Sówka ma dopiero 6 m-cy!
No i czy to długo będzie trwało? Całą noc nie spałam!

Moniq

Od: Śro sty 28, 2004 10:20

Post » Pt lut 27, 2004 14:10

Oj, jak tu sie dziwic jak mu małolata smiga pod nosem i dupką kręci :D
Co to 5 tygodni, mój Wicuś po 14 latach bezjajeczności robił dobrze Pumci w rujce :lol: Chciałabym Cie pocieszyc, ale...problemy ze snem to już taka uroda obcowania z koteczka w potrzebie...pozostaje chyba tylko przetrzymać i na sterylkę marsz!
Obrazek

Ewik

Od: Pt lip 25, 2003 22:55

Post » Sob lut 28, 2004 16:55

Dorian ma niecale 6 miesiecy, dziecko to jest jeszcze przeciez, a Didi zupelnie zadowolona z uslug...
Obrazek

lorraine

Od: Pt lis 14, 2003 16:33

Post » Sob lut 28, 2004 19:10

Ewik pisze:Oj, jak tu sie dziwic jak mu małolata smiga pod nosem i dupką kręci :D

:ryk: przynajmniej płeć się zgadza :lol: u mnie cynamon próbował dopaść kminka, mimo "podobnej" płci (kminek już jest "po", cynamon od 6 odzin też) ;)

justy

Od: Śro kwi 16, 2003 15:19

Post » Sob lut 28, 2004 19:37

Moniq, wesolo masz :lol: Ale moze dzieki "pomocy" Tytuas Sowce szybciej ruja minie?

justy pisze:u mnie cynamon próbował dopaść kminka, mimo "podobnej" płci (kminek już jest "po", cynamon od 6 odzin też) ;)

justy, fajnie ze wrocilas :D Domagam sie wznowienia Twojego watku i nowych zdjec chlopakow :twisted:
Obrazek Obrazek

Ylva

Od: Pon kwi 07, 2003 16:59

Post » Sob lut 28, 2004 19:38

oj :oops: mam od wczoraj stale lacze, wiec mocno sie postaram; tez sie ciesze, ze "wrocilam", bo juz zaczelam do Was tesknic :1luvu:

justy

Od: Śro kwi 16, 2003 15:19