Dobry chirurg w Częstochowie, Radomsku lub okolicy ????

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 26, 2004 8:20 Dobry chirurg w Częstochowie, Radomsku lub okolicy ????

Szukam dobrego chirurga w Częstochowie, Radomsku lub okolicach który podejmie się operacji oka kotce, operacja może być dość skomplikowana dlatego potrzebny jest dobry specjalista, który nie spartaczy oczka. Znacie kogoś takiego?
Bemol, Tosiek i Feliks oraz Pchełka za TM i Koleś za TM

miki

Od: Śro paź 22, 2003 11:23

Post » Czw lut 26, 2004 9:05

Miki z tego co mi wiadomo w Czestochowie takiego nie ma.
Obrazek

ASIA P

Od: Sob paź 04, 2003 9:34

Post » Czw lut 26, 2004 9:24

to mnie zmartwiłaś... więc chyba jednak trzeba będzie kombinować następny tymczasowy dom we Wrocławiu i tu jednak zrobić operację zanim kotka trafi do nowych włascicieli.
Ale się biedaczka natuła :( już raz o niej pisałam, to szylkretka ze schroniska, była już w klinice i w dwóch zastępczych domach, została podleczona i teraz za jakieś 10 dni będzie można myśleć o operacji ratującej oczko, problem w tym, że jak kotka się dobrze poczuła to zaczęła rozstawiać koty tymczasowej właścicielki i trzeba ją stamtąd szybko zabrać, kocisko jest strasznie przymilne tylko nie lubi konkurencji w zbieraniu czułości...
Asiu, czy jesteś pewna, że w Częstochowie nie ma jakiegoś dobrego chirurga czy po prostu nie słyszałaś o żadnym? to dla mnie ważne, koteczka ma w sobotę jechać do nowego domu a tak trzeba będzie się wstrzymać tyle, że co z nią zrobić?
Bemol, Tosiek i Feliks oraz Pchełka za TM i Koleś za TM

miki

Od: Śro paź 22, 2003 11:23

Post » Czw lut 26, 2004 9:41

:? miki, jeśłi możesz, to zrób operację we Wrocławiu...
Obrazek

Happy

Od: Śro lis 19, 2003 2:36

Post » Czw lut 26, 2004 9:50

miki, upewniłam się: w Cz-wie i okolicach nie ma NA PEWNO chirurga, żadnego. Dwóch lekarzy mi polecono, jako tych dysponujących RTG w Cz-wie... więc sama widzisz. Sytuacja, oględnie mówiąc, nie jest dobra. Lepiej nie przywoź tu koty :(
Obrazek

Happy

Od: Śro lis 19, 2003 2:36

Post » Czw lut 26, 2004 16:24

Happy dobrze pisze.Tu nie ma nawet calodobowej lecznicy.Z kupnem testu na bialaczke to samo,nawet nie wiedza ze istnieje.
Obrazek

ASIA P

Od: Sob paź 04, 2003 9:34