Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jaune pisze:(przeziębienia i kilka miesiecy temu miala problem z pecherzem i nerkami). Bardzo ja stresuja wizyty u veta. Serce mi się kraje jak widzę jej starość.
rysiowaasia pisze:Janue, gratuluję wieku kotki !
A uwagi na temat żywienia są tu nie na miejscu, bo skoro kotka przezyła tyle lat ( co jest naprawdę rzadkością) oznacza,ze miała optymalne warunki zycia,najlepszą opiekę oraz żywienie.
Ta nagonka na whiskaka, kitekata itp to swoista moda na forach dla miłosników kotów. Twój kot jest na to dowodem.
Jestem pełna podziwu dla Cibie i marzę, zeby moje futrzaki dożyły takiego wieku!
rysiowaasia pisze:Koszmaria, a Ty umiesz czytac? Ta kotka przezyła na tej karmie 20 lat!
Tak się sklada,ze wiem, co oznacza pojęcie, bezwzględny mięsożerca! Nie musisz mi tłumaczyć...
rysiowaasia pisze:Koszmaria, a Ty umiesz czytac? Ta kotka przezyła na tej karmie 20 lat!
Tak się sklada,ze wiem, co oznacza pojęcie, bezwzględny mięsożerca! Nie musisz mi tłumaczyć...
Wiem,ze "starzy" ( czytaj wieloletni) uzytkownicy tego forum pojedli wszystkie rozumy i czasem bywają agresywni. Kotka załozycielki forum zyje już tyle lat, a i tak autorka dostaje reprymendę za niewłaściwe zywienie. Pomyśl więc, zanim cos napiszesz, bo nie wiem, czy zdajesz sobie sprawę z tego,ze mogłas ją urazić...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 101 gości