Poszukiwany dom tymczasowy na okres ok. 5-6 miesięcy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 20, 2011 20:22 Poszukiwany dom tymczasowy na okres ok. 5-6 miesięcy

Napisała do mnie koleżanka z dawnych czasów - okazało się, że musi wyjechać pilnie zagranice za ok. 3-4 tygodnie, prawdopodobnie na stałe. Problem w tym, że dowiedziała się o tym dopiero teraz, a wyjazd jest konieczny (sprawy osobiste), więc nie może kota zabrać od razu - musi odczekać 6 miesięcy od szczepienia czy chipowania, nie wiem dokładnie - potem robi się badania i wtedy będzie mogła kota zabrać. Szukamy więc kogoś, kto będzie mógł się kociakiem zająć przez ten okres.

Trochę o kocie: to kocur, kastrat, kilkuletni, zabrany zresztą z ulicy jako kocię. Nie miał kontaktu z innymi kotami, więc ich nie akceptuje. Jest regularnie odrobaczany, szczepiony, niewychodzący.

Szukamy DT docelowo w okolicach Lublina. Właścicielka opłaca wszelkie koszta utrzymania kota - żwirek, karmę, wszystko co niezbędne. Bardzo jej zależy na kocie, a życie czasem stawia nas pod ścianą - dlatego zgodziłam się jej pomóc w poszukiwaniach.

lady_swallow

Od: Czw gru 13, 2007 19:24

Post » Nie cze 26, 2011 15:54 Re: Poszukiwany dom tymczasowy na okres ok. 5-6 miesięcy

Podniosę, moze ktoś będzie w stanie pomóc.

lady_swallow

Od: Czw gru 13, 2007 19:24