Art: KOTY MAINE COON CORAZ POPULARNIEJSZE

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 20, 2011 14:51 Art: KOTY MAINE COON CORAZ POPULARNIEJSZE

Według najnowszych statystyk w Polsce najbardziej preferowaną rasą kotów domowych jest maine coon. Jej przedstawiciele odznaczają się inteligencją, witalnością i znacznymi rozmiarami, należą do największych kotów.

miki538

Od: Wto cze 14, 2011 11:39

Post » Pon cze 20, 2011 14:53 Re: Art: KOTY MAINE COON CORAZ POPULARNIEJSZE

miki538 pisze:Według najnowszych statystyk w Polsce najbardziej preferowaną rasą kotów domowych jest maine coon. Jej przedstawiciele odznaczają się inteligencją, witalnością i znacznymi rozmiarami, należą do największych kotów.

e tam,dachowce sa najbardziej preferowaną rasą :mrgreen: :D
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Pon cze 20, 2011 15:10 Re: Art: KOTY MAINE COON CORAZ POPULARNIEJSZE

Według mnie najpiękniejszą i najcudowniejszą rasą jest kot europejski w kolorach czarno-białym , rozkosz dla oczów 8)
Pirat [*] Pepe [*] Masza Stefan

Del

Od: Wto lis 24, 2009 16:30

Post » Pon cze 20, 2011 18:10 Re: Art: KOTY MAINE COON CORAZ POPULARNIEJSZE

Del pisze:Według mnie najpiękniejszą i najcudowniejszą rasą jest kot europejski w kolorach czarno-białym , rozkosz dla oczów 8)
o o o słusznie prawisz :1luvu:
vide Pusiunia :1luvu:
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Pon cze 20, 2011 18:16 Re: Art: KOTY MAINE COON CORAZ POPULARNIEJSZE

miki538 pisze:Według najnowszych statystyk w Polsce najbardziej preferowaną rasą kotów domowych jest maine coon. Jej przedstawiciele odznaczają się inteligencją, witalnością i znacznymi rozmiarami, należą do największych kotów.

no i?
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35