PzF...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 17, 2004 15:27 PzF...

Witam!
Mam kociaka perskiego i egzo, chcialam zapisac ich do zwiazku i slyszyalam , ze pzf jest bardziej "przyjaznym"zwiazkiem :D
Czy kto z Was jest moze zarejestrowany w tym zwiazku?Co trzeba zrobic zeby sie tam zarejestrowac??Bo jest on podobno tylko w Warszawie a ja jestem z Krakowa...

rar

Od: Wto lut 17, 2004 15:22

Post » Wto lut 17, 2004 15:44 Re: PzF...

rar pisze:pzf jest bardziej "przyjaznym"zwiazkiem :D

A możesz zdefiniować 'przyjazność"? Bo zupełnie nie rozumiem, o co chodzi...
Our survey of households in seven U. S. regions demonstrated that few citizens have bothered to equip themselves with fireproof suits and extinguishers to deal with volcanic upheaval, solar flares, or the Lord's purifying flame.

TŻ Oberhexe

Od: Nie kwi 13, 2003 0:05

Post » Wto lut 17, 2004 15:51

Tolerancyjny...Slyszalam, ze w pzf wystawy nie sa obowiazkiem do uzyskania licencji, co wydaje mi sie duzo lepszym rozwiazaniem, bo nie zawsze mozna akurat na dana wystawe pojechac. Poza tym taka wystawa jest przyjemniejsza, bo nie jest obowiazkiem. Moje kociaki maja juz 8 miesiecy i niestety nie bede mogla przez najblizsze pol roku jechac na wystawe. Moje kociaki sa w typie wystawowym jednak niestety mam teraz taka sytuacje ze na wystawy to moze pod koniec roku bede mogla jechac. W kazdym razie chcialabym sie dowiedziec jak mozna zapisac sie do pzf.

rar

Od: Wto lut 17, 2004 15:22

Post » Wto lut 17, 2004 16:01

Toffie, Bajek, Bździągwa, Julian

kinus

Od: Pon mar 03, 2003 23:22