WAWA OCHOTA- sprawa rozwiązana pozytywnie :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 03, 2011 10:55 WAWA OCHOTA- sprawa rozwiązana pozytywnie :)

Zdecydowałam się napisać do opiekuna i jednocześnie założyć wątek, ponieważ nie jestem pewna, czy odpowie... skoro zna daty urodzenia kociąt, powinien mieć dostęp do matek, w których złapaniu chętnie pomogę, ale na wszelki wypadek proszę o pomoc w przekonywaniu gościa :( a może ktoś zna ten telefon?

http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki- ... Z287409038

Kocięta (kotka i dwa kocurki) urodziły się na placu mojego miejsca pracy. Z uwagi na fakt licznych zagrożeń czasowo przeniosłem je do naszego biura. Kocięta pochodzą z dwóch miotów:
Kotka - urodzona najprawdopodobnie w wielki piątek 22 kwietnia 2011,
Dwa kocurki - urodziły się 3 maja 2011.
Szukam dla nich opiekunów, ludzi odpowiedzialnych i konsekwentnych, którzy zapewniom im dom, wyżywienie i dużo miłości. Ofertę kieruję do ludzi świadomych obowiązku. Kotki oddam odrobaczone i tylko w dobre ręce.
Osoby zainteresowane proszę o kontakt 0501 628 077

edit: kotki już po sterylce, zostaną w zakładzie, domu szuka jeszcze jeden kociak.
Ostatnio edytowano Śro cze 15, 2011 12:45 przez VeganGirl85, łącznie edytowano 1 raz
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Sob cze 04, 2011 12:07 Re: WAWA OCHOTA- potrzebna pomoc w sterylce

podnoszę, do tej pory nie dostałam żadnej odpowiedzi
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09