Łódź, opieka"dochodząca"dla kotów podczas mojej nieobecności

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 02, 2011 22:35 Łódź, opieka"dochodząca"dla kotów podczas mojej nieobecności

Drodzy Forumowicze,
poszukuję opieki dla moich dwóch kotów. Czasami wyjeżdżam i mam problem - kto podczas mojej nieobecności zajrzy do nich, nakarmi itd.
Chciałabym znaleźć taką osobę właśnie tutaj - wydaje mi się to najbezpieczniejszą opcją :-) Zaglądają tu przecież kociolubni, wiedzący, jakiej opieki wymagają te zwierzaki.
Kociaste należałoby odwiedzić 2x dziennie - rano i wieczorem. Sztywnych godzin nie wyznaczam. Ważne, by między dwoma wizytami było 8-9h przerwy.
Co należałoby zrobić - wyczyścić kuwetę (przy kuwecie jest pojemnik LitterLocker), więc nie trzeba biegać z torebkami do śmietnika, umyć miseczki, podać świeżą wodę, świeżą porcję karmy/mięsa, uzupełnić suchą karmę. Na czas wizyty uchylić okno, by wleciało do mieszkania trochę świeżego powietrza. Wszystko to zajmie 10 minut.
Koty są towarzyskie, ciekawskie, więc jeśli opiekun miałby ochotę i czas, zabawa z nimi jak najbardziej wskazana :-)
Wysokość wynagrodzenia do uzgodnienia.
Mieszkam w Łodzi na ul. Lubelskiej. Proszę o kontakt poprzez wysłanie mi prywatnej wiadomości.

mhsa

Od: Czw lip 10, 2008 1:27

Post » Pt cze 03, 2011 21:27 Re: Łódź, opieka"dochodząca"dla kotów podczas mojej nieobecności

Hej, mieszkam w łodzi. W okolicy powstańców wielkopolskich. Uczelnię mam w okolicy Brzozowej
Czy propozycja nadal aktualna?
Zapraszamy! Nowa strona!
Obrazek

Roulett

Od: Sob paź 17, 2009 15:08