Witam chciałam zgłośić ,iż zauważyłam ,że urytkownik jakasia90 na allegro sprzedaje chore koty na koci katar ogłoszenie zatytuowane syjamski,kocięta syjamskie nr{1599625242} widać na zdięciach załzawione oczy co można z tym zrobić? kolejny pseuduch rozmrażacz powinno mu allego usunąć aukcje ja już zgłaszałam .
Ostatnio edytowano Wto maja 10, 2011 20:11 przez julka111, łącznie edytowano 3 razy
pseudohodowca ma 2 ogłoszenia i wiele negatywów oraz sprzedaje kota syjamskiego starego typu wystawiła za nowego typu z ceną minimalną oszustka typowe pseudo tylko innych oszukuje
tak właśnie o tę mój znajomy weterynarz stwierdził ,że widać iż koty są chore na koci katar takie mają objawy jak te biedne kotki na zdięciu ludzie są bez serca zarabiać na chorych kociakach oby ktoś się tą sprawą zajął biedne kotki
Przeciez allegro ma interes w tym, aby było jak najwięcej ogłoszeń. To dla nich zyzk, zysk, zysk! Niechętnie zawieszają konta nawet nieuczciwym sprzedawcom, paserom, złodziejom...
pseudohodowca wystawia na alegratka.pl link do ogłoszenia http://ale.gratka.pl/ogłoszenie/12671903_kocięta_syjamskie.bardzo ładne.html pewnie z allegro nikt nie dzwoni to wystawia na bezpłatnych stronach