Prosze o pomoc.. Dziwne zachowanie kotki.. podsikuje

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 04, 2011 21:05 Prosze o pomoc.. Dziwne zachowanie kotki.. podsikuje

Witam wszyskich i mam nadzieje ze pisze w odpowiednim dziale a jesli nie to bardzo przepraszam.
Moja 12 letnia kotka zaczeła sie dzisiaj strasznie dziwnie zachowywać a mianowicie. Co chwilke chodzi do kuwety .. tak średnio co 5 minut a w miedzy czasie wskakuje tu i tak podsikując po dosłownie kropelce. Dodam ze Cicia jest po sterylizacji od 11 lat. Przyznam ze doś dziwnie sie zachowuje.. Bardzo prosze o pomoc w czym tkwi problem mojej slicznotki. To jakaś choroba? Nigdy czegoś takiego nie robiła i jestem dość przerażony tym zachowaniem
Pozdrawiam serdecznie

irekcity

Od: Śro maja 04, 2011 21:00

Post » Śro maja 04, 2011 21:17 Re: Prosze o pomoc.. Dziwne zachowanie kotki.. podsikuje

Na pewno jest chora. Na twoim miejscu już bym zbierała mocz do analizy na rano.
Metody są rożne - ja akurat pusta kuwete wykładami folią i potem sciagam mocz do strzykawki.
Ale dziewczyny podstawiaja np. Chochelke pod kota.
Obrazek

Conchita

Od: Pt wrz 03, 2010 7:44

Post » Śro maja 04, 2011 21:18 Re: Prosze o pomoc.. Dziwne zachowanie kotki.. podsikuje

Prawdopodobnie problemy z pęcherzem, musisz zbadać jej mocz no i koniecznie wizyta u weterynarza
Obrazek

andorka

Od: Wto kwi 25, 2006 22:33

Post » Śro maja 04, 2011 21:27 Re: Prosze o pomoc.. Dziwne zachowanie kotki.. podsikuje

Wielkie dzięki za podpowiedzi.. teraz juz wiem ze jutro z samego rana czeka mnie wizyta u weterynarza.
Pozdrawiam serdecznie

irekcity

Od: Śro maja 04, 2011 21:00