Prośba o pomoc! Dwa dorosłe koty szukają nowego domu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 21, 2011 17:52 Prośba o pomoc! Dwa dorosłe koty szukają nowego domu

Witajcie!

Szukamy z żoną nowego domu dla dwóch kilkuletnich kotków szarych mieszkających dotychczas w mieszkaniu w bloku...

Kotki należały do mamy mojej żony, która zmarła tydzień temu....

Kotki były bardzo przywiązane do niej a my chcemy im znaleźć jak najlepszy nowy dom...

Koty są oczywiście nauczone czystości. Jeden z nich jest bardzo przymilny. Mruczy przy najmniejszym dotknięciu, lubi też dużo opowiadać.
Drugi jest bardzo bojaźliwy. Chowa się za kanapą i stroszy się ale jeśli da mu się czas i spokój przyjdzie sam i da się pogłaskać.

Kotki mogą mieszkać osobno lub razem...
Są wykastrowane, zdrowe, zaszczepione i zadbane. Przyzwyczajone do karmy z puszki i suchej.

Prosimy jeszcze raz o przygarnięcie zwierzaków... Chcemy, żeby kotki miały miejsce w domu lub mieszkaniu. Prosimy o kontakt chętnych do przyjęcia zwierząt...

Kotki są w Częstochowie ale możemy je też dowieźć.

Pozdrawiamy,

Tomek i Monika

tel. 519 14 60 67

tomekfsx

Od: Czw kwi 21, 2011 17:33

Post » Czw kwi 21, 2011 21:59 Re: Prośba o pomoc! Dwa dorosłe koty szukają nowego domu

Przykre,, a kociaki nie mogą zostać u was,,
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Czw kwi 21, 2011 22:02 Re: Prośba o pomoc! Dwa dorosłe koty szukają nowego domu

tomekfsx pisze:Witajcie!

Szukamy z żoną nowego domu dla dwóch kilkuletnich kotków szarych mieszkających dotychczas w mieszkaniu w bloku...

Kotki należały do mamy mojej żony, która zmarła tydzień temu....

Kotki były bardzo przywiązane do niej a my chcemy im znaleźć jak najlepszy nowy dom...

Koty są oczywiście nauczone czystości. Jeden z nich jest bardzo przymilny. Mruczy przy najmniejszym dotknięciu, lubi też dużo opowiadać.
Drugi jest bardzo bojaźliwy. Chowa się za kanapą i stroszy się ale jeśli da mu się czas i spokój przyjdzie sam i da się pogłaskać.

Kotki mogą mieszkać osobno lub razem...
Są wykastrowane, zdrowe, zaszczepione i zadbane. Przyzwyczajone do karmy z puszki i suchej.

Prosimy jeszcze raz o przygarnięcie zwierzaków... Chcemy, żeby kotki miały miejsce w domu lub mieszkaniu. Prosimy o kontakt chętnych do przyjęcia zwierząt...

Kotki są w Częstochowie ale możemy je też dowieźć.

Pozdrawiamy,

Tomek i Monika

tel. 519 14 60 67

tomeksfx,nie ma potrzeby zakładania nowego wątku,za chwileczke zrobi się bałagan,wystarczy ,ze odszukasz poprzedni i podniesiesz :ok:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Czw kwi 21, 2011 22:33 Re: Prośba o pomoc! Dwa dorosłe koty szukają nowego domu

cypisek pisze:Przykre,, a kociaki nie mogą zostać u was,,

Raczej nie da rady... Mamy już kota i owczarka niemieckiego, za kilka miesięcy będziemy mieli drugiego psa w naszym mieszkaniu...

Póki co kotki zostały w swoim mieszkaniu a ja codziennie jeżdżę do nich nakarmić, posprzątać kuwetę i pobyć z nimi trochę.

@kotx2 - założyłem w Kociarni zgodnie z poradą @MalgWrocław bo nie wiedziałem jak go przenieść... Przepraszam
Ehhh jakoś tak od tygodnia nie da się normalnie żyć i myśleć.

Tomek

tomekfsx

Post » Czw kwi 21, 2011 22:35 Re: Prośba o pomoc! Dwa dorosłe koty szukają nowego domu

tomekfsx pisze:

Raczej nie da rady... Mamy już kota i owczarka niemieckiego, za kilka miesięcy będziemy mieli drugiego psa w naszym mieszkaniu...

Póki co kotki zostały w swoim mieszkaniu a ja codziennie jeżdżę do nich nakarmić, posprzątać kuwetę i pobyć z nimi trochę.

@kotx2 - założyłem w Kociarni zgodnie z poradą @MalgWrocław bo nie wiedziałem jak go przenieść... Przepraszam

Tomek

Tomku nic się nie stalo,napisz do moderatora pw z prośbą o zamkniecie jednego wątku,bedzie łatwiej :ok:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Czw kwi 21, 2011 22:38 Re: Prośba o pomoc! Dwa dorosłe koty szukają nowego domu

kotx2 pisze:
tomekfsx pisze:

Tomek

Tomku nic się nie stalo,napisz do moderatora pw z prośbą o zamkniecie jednego wątku,bedzie łatwiej :ok:

OK, dzięki.

Tomek

tomekfsx

Post » Czw kwi 21, 2011 23:11 Re: Prośba o pomoc! Dwa dorosłe koty szukają nowego domu

Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52