To komunikat do wszystkich hodowców i miłośników kotów z Warmi i Mazur. Kochani zbierzmy się, potrzeba nas zaledwie 11 by reaktywować Oddział IX SHKRP w Olsztynie. Niezorientowanym przypomnę, że działał kiedyś taki twór, niestety od jakiegoś czasu o hodowcach i miłośnikach kotów z Warmii, Mazur i Żuław mało kto słyszy - a szkoda. Okolica piękna, koty też zapewne są a organizacji nie ma!!! Odrobina pracy w gronie zaprzyjaźnionych a nie zwaśnionych hodowców gwarantowana!!! Wszystkich chętnych do wsparcia i przyszłego członkostwa proszę o kontakt CZEKAM NA WAS!!!
Ostatnio edytowano Pt lut 06, 2004 13:55 przez Furby, łącznie edytowano 1 raz
Bardzo się w związku z tym cieszę. Niestety, poinformowano mnie, że oddział IX jest zawieszony i uwierzyłam, gdyż na Walnym Zgromadzeniu Delegató SHKRP nie było nikogo z Olsztyna!!! Nie było też sprawozdania z działalności oddziału i poinformowano mnie, że ZG SHKRP zawiesił oddział IX. TRZEBA GO W TAKIM RAZIE ROZKRĘCIĆ!!!
ja też chcę otworzyć oddział w Kaliszu.Co mam dalej robić jak już uzbieram 11 chętnych posiadaczy kotów rasowych.Czy możecie mi udzielić jakiś informacji?