Pomoc schronisku - GŁOSOWANIE!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro kwi 06, 2011 14:34 Pomoc schronisku - GŁOSOWANIE!

Razem z moją grupą przeprowadzamy projekt "Jak zmienił się stosunek ludzi do zwierząt?" Zgłosiliśmy go do konkursu na stronie projektzklasa.pl
Nagrodę - 3000zł, chcemy przeznaczyć w całości na rzecz schroniska CICHY KĄT w Tarnowskich Górach, ale żeby się udało, musimy znaleźć się w pierwszej 10 w głosowaniu!
Głosować możecie z każdego komputera codziennie! Bez logowania! Zajmie to może 5 sekund? A dzięki temu może się udać.
Głosujemy tutaj:
http://www.nowaera.pl/component/projektzklasa/projekty/pokaz/132.html
Obrazek

FelineInu

Od: Śro kwi 06, 2011 14:22

Post » Śro kwi 06, 2011 14:42 Re: Pomoc schronisku - GŁOSOWANIE!

Zagłosowałam.
Przejrzałam sobie `projekt projektu` :wink:

Gdzie zostaną zaprezentowane rezultaty Waszych badań czyli, gdzie będzie można obejrzeć/przeczytać zrealizowany projekt?
Ostatnio edytowano Pt gru 30, 2011 15:35 przez Agn, łącznie edytowano 1 raz
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Śro kwi 06, 2011 14:50 Re: Pomoc schronisku - GŁOSOWANIE!

Rezultatów nie będzie można zobaczyć :( Bo cóż, konkurs polega na tym, że można zgłosić projekt nie zaczęty i za wygrane pieniążki go zrealizować.
Powiem, że mamy ankiety, na podstawie których zrobione będą wykresy. Wywiady z ludźmi wtajemniczonymi w temat zwierząt, a także ze zwykłymi posiadaczami psów i kotów. Chcemy też pokazać, że można miło spędzać czas ze zwierzakiem oraz nakręcić film dokumentalny o pokrzywdzonych psach i kotach.
W zależności, co będę mogła pokazać, mogę ew. umieścić po zakończeniu projektu niektóre efekty naszej pracy :)

FelineInu

Od: Śro kwi 06, 2011 14:22