RC Urinary HD 2 opakowania-2 rozne chrupki -pyt. do korzysta

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 18, 2011 17:22 RC Urinary HD 2 opakowania-2 rozne chrupki -pyt. do korzysta

Hej.
W lecznicy sprzedali mi opakowanie 400 gram karmy RC Urinary HD - chrupki byly malutkimi koleczkami(naprawde bardzo male).
Dzis kupilem 3.5 kg tej samej karmy w sklepie internetowym - chrupki sa 4 razy wieksze, ksztalt cos na wzor spodka/talerza(plaskie, okragle)

I teraz tutaj pytanie do osob ktore korzystaja lub korzystaly z tej karmy - jak wygladaly wasze chrupki? Czy firma RC posiada gdzies na swojej stronie internetowej wzory jak wygladaja ich chrupki w danym rodzaju karmy?
Ciekawi mnie to bo rozpatruje mozliwosc dostania podroby w ktoryms z miejsc, co mnie nie pokoi.

karas1990

Od: Pt gru 26, 2008 12:15

Post » Pt mar 18, 2011 18:04 Re: RC Urinary HD 2 opakowania-2 rozne chrupki -pyt. do korzysta

Uzywamy. Chrupki wielkosci malego paznokcia, ksztaltu... hmmm... splaszczonej kulki? Racuszka? Poszczegolne nieco sie ksztaltem roznia od siebie, niektore maja jedna strone bardziej plaska.
Obrazek

kinga w.

Od: Sob sty 31, 2009 17:41

Post » Pt mar 18, 2011 18:48 Re: RC Urinary HD 2 opakowania-2 rozne chrupki -pyt. do korzysta

Mozesz jeszcze zdradzic gdzie nabywasz karme i jaka waga paki?

karas1990

Od: Pt gru 26, 2008 12:15

Post » Sob mar 19, 2011 15:24 Re: RC Urinary HD 2 opakowania-2 rozne chrupki -pyt. do korzysta

Oczywiscie. Poczatkowo nabywalam te karme u weta w Brzesku (malopolskie) i byla w opakowaniach po 1,5kg. Ostatnio kupilam u weta na Winterton Road w Scunthorpe i jest w takim samym opakowaniu. Dokladnie takie samo. Tyle ze wet w Polsce sprzedawal po prostu, a wet tutaj sprawdza i zapisuje komu sprzedal i dla jakiego kota. Karma jest identyczna pod wzgledem ksztaltu i granulacji. Urinarka z reszta (jak dla mnie) charakterystycznie... hmmm... pachnie.
Obrazek

kinga w.

Od: Sob sty 31, 2009 17:41