» Pon lut 02, 2004 14:14
!!urojona ciąża po prawdziwej przerwanej...
Pisalam już o tym na moim glównym wątku o Rudej, ale tam ktoś malo ostatnio zagląda, a mam problem i potrzebuję rady. Moja kotulka Ruda ma urojoną ciążę... Tak powiedzial wet. Tzn. ponieważ byla w ciąży kiedy miala sterylkę (wzięta z ulicy, okazalo się w trakcie zabiegu że jest miesiąc w ciąży) i jej oczywiście usunęli, a teraz bylby mniej więcej termin porodu, to... Zachowuje się tak, jakby rzeczywiście miala urodzić. Szuka sobie miejscówki (wchodzenie do szaf, pralki i w inne zakamarki), strasznie jest niespokojna, bez przerwy miauka, w nocy nam spać nie daje. Ma powiekszone cycuszki (czy to możliwe, że tam rzeczywiście jest mleko?) no i się strasznie lasi. Ona już byla przytulalska, ale to co teraz robi to przechodzi wszelkie pojęcie. DOMAGA się, ale tak, że jesteśmy w szoku. Aferę robi, jak się jej nie przytula przez 3 sekundy. Spi na mnie obejmując mnie wszystkimi lapkami. Nie wiem co mam robić - kolezanka powiedziala mi, że podobno wlaśnie w takich sytuacjach zaleca się nie rozpieszczania psa ani kota, ale nie potrafila wyjaśnić dlaczego. Czy ktoś coś wie na ten temat?