Zaopiekuje sie kotkiem

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 03, 2011 16:02 Zaopiekuje sie kotkiem

Przepraszam jestem nowa na forum nie wiem gdzie umieścic taki wątek,otóż szukam małego kociaka,bardzo bym chciała zaopiekować sie kotkiem ok 2miesiecznym,płeć kotka.Wszystko juz czeka w domu na niego tylko pupilka brak:)Dziekuje bede wdzieczna za kontakt,jestem z dolnoslaskiego,moge przyjechac tez po kotka w okolice Wrocławia lub Kłodzka.

yvette26

Od: Czw mar 03, 2011 12:31

Post » Czw mar 03, 2011 16:55 Re: Zaopiekuje sie kotkiem

Najlepiej przeglądnij ogłoszenia i pisz o upatrzonego kociaka, z tym że kotek powinien być przynajmniej 12 tygodni z mamą, młodsze kotki oddaje się tylko gdy są np. osierocone. No i teraz to raczej nie sezon na maluchy.
Obrazek

Agulas74

Od: Pt maja 11, 2007 12:30

Post » Czw mar 03, 2011 16:58 Re: Zaopiekuje sie kotkiem

co masz do zaoferowania kotu?
ObrazekObrazekObrazek

Koszmaria

Od: Pon lut 04, 2008 1:17

Post » Czw mar 03, 2011 17:25 Re: Zaopiekuje sie kotkiem

Ja myślę, że będzie problem z dwumiesięcznym z racji sezonu, musiałby się urodzić w styczniu, a to rzadkość.
Zastanów się nad starszym kociakiem z jesieni (kilkumiesięcznym), albo poczekaj na kolejne pokolenia...

Napisz czy kotek będzie wychodził, czy będzie mieszkał w bloku, czy będzie jedynakiem? Masz doświadczenie z kotami?
Jeśli weźmiesz kota z forum, najprawdopodobniej będziesz musiała podpisać umowę, oraz zgodzić się na wizytę adopcyjną.

Możesz poprosić moderatora o przeniesienie wątku na Kociarnię, tam też są wątki kotów szukających domów.
Poprzeglądaj, może coś wpadnie Ci w serce.

behemotkot

Od: Wto maja 04, 2010 9:14

Post » Czw mar 03, 2011 18:36 Re: Zaopiekuje sie kotkiem

yvette26 zajrzyj tutaj,to koty czekające na własny dom w schronisku Głogów.
Blisko,można samemu wybrać,wziąć na ręce i się zakochać :D

viewtopic.php?f=13&t=118964&hilit=+spr%C4%99zyna
Legnica