Karma "Optymalna dieta" - duzo mięsa, baaardzo niska cena..?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 20, 2010 20:32 Karma "Optymalna dieta" - duzo mięsa, baaardzo niska cena..?

Witajcie,
Szukałam informacji o tej karmie ale nigdzie nie mogę znaleźć. Otóż, zetknęłam się przez przypadek z mokrą karmą pod tytułem "Optymalna dieta", która jest dostępna w Rossmannie i kosztuje 89 groszy :) Spojrzałam na skład i bardzo się zdziwiłam. Karma zawiera wyłącznie mięso i produkty pochodzenia zwierzęcego, minerały i barwniki. Zadnych wypełniaczy, przenicy czy kukurydzy (które dla kotów są ciężko strawne). Jedyne co mnie niepokoi to te barwniki (niby zatwierdzone przez UE), chociaż Royal też takowe zawiera...
Co myślicie o tej karmie, spotkaliście się z nią?

Madeira

Od: Pon gru 20, 2010 20:20

Post » Wto gru 21, 2010 3:32 Re: Karma "Optymalna dieta" - duzo mięsa, baaardzo niska cena..?

ja się spotkałam,kupiłam saszetki raz-ja mieszam saszetki z surowym,proporcja mniej więcej 2:1 dla surowizny.
nie karmiłam nią dłużej by się wypowiadać jak to na kociaste wpływa,ale wiem że są ludzie którzy karmią tym i chwalą,był wątek dla karm z rossmańca.
ObrazekObrazekObrazek

Koszmaria

Od: Pon lut 04, 2008 1:17