Karma Perfect Fit Junior -czy ktoś da opinię?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 18, 2010 23:00 Karma Perfect Fit Junior -czy ktoś da opinię?

Wczoraj kupiłam 5 saszetek tej karmy (moja ciocia, miłośnik i właściciel kilku kotów) polecała serię Perfect Fit, ale jak na złość nie mam jej online czy pod telefonem aby spytać. Normalnie chcę kupowac Royal Canine, ale się akurat panu dostawa skończyla, a nie miałam czasu jechać na razie do centrum handlowego do większego sklepu [co uczynię dopiero w poniedziałek, ale w weekend nie miał się kto inny kotkiem zająć, a że dopiero tydzień ze mną jest, to nie chce aby sama siedziała].

Dałam wczoraj kici 1/3 saszetki z suchą karmą wieczorem, dzisiaj rano dostała i teraz dopiero... ją powąchałam o.O" Karma pachnie jak płyn do podłóg czy inne chemiczne coś - wąchałam poprzednią torebkę (tak, grzebałam w śmieciach) i też tak pachnie i się teraz martwię. Zabrałam kotce jedzenie i dałam w zamian trochę suchej karmy samej, zła jest na mnie, bo chętnie ją wcinała, ale martwi mnie ten zapach. Czy wywalić te saszetki czy one mają wydzielać taki zapach? Nie chcę kotki otruć =_="

wampi

Od: Sob gru 04, 2010 10:19

Post » Nie gru 19, 2010 0:23 Re: Karma Perfect Fit Junior -czy ktoś da opinię?

Perfect Fit, do najlepszych nie należy, troszkę lepsza wersja whiskasa. Mogą po niej wystąpić problemy żołądkowe (ale nie muszą) Nic jej nie będzie jeśli 2 dni będzie jadła suche. W poniedziałek kup coś lepszego dla koteczki/koteczka.
Pisałaś o centrum handlowym w sensie o sklepie zoologicznym? Bo w sklepach wielkopowierzchniowych to raczej nie ma dobrej karmy/puszek. Lepsze są małe sklepy zoologiczne.
W wątku Kocie ABC znajdziesz informacje o polecanych przez forumowiczach karmach ze średnich i wyższych półek:
viewtopic.php?f=1&t=27018

Ogólnie duża kopalnia wiedzy, którą warto przestudiować.
ObrazekObrazek

naline

Od: Pt lip 02, 2010 8:45