To mój pierwszy bazarek, ale mam nadzieję, że nie ostatni:) Mam kilka drobiazgów, które może komuś się spodobają i przydadzą, a dochód z nich na pewno pomoze Pani Danusi. Pani Danusia jest już leciwą kobietą, mieszka w Warszawie przy ul. Spiskiej. W jej oknach zamiast szyb jest dykta, zamiast z prądu korzysta ze świeczki, co już wywołało u niej pożar. W takie mrozy musi być jej bardzo zimno. Mimo takiej biedy Pani ta codziennie dokarmia Ochockie koty. Jak się dowiedziałam, od Pani z Caritasu Ona codziennie o 5-6 rano wychodzi nakarmić koty. Ja ją spotkałam koło 23 czyli jak już jest cicho i nikt nie zakłuca im spokoju. Podobno ta starsza Pani stroni raczej od ludzi, ale to pewnie dlatego, że spotkało ją i jej podopiecznych wiele przykrości z ich strony. Pomyślałam więc, że było by miło zorganizować zbiórkę świąteczną pieniążków i może jakiś produktów spożywczych, zarówno dla niej jak i dla kotów. W każdym razie podobno jest to człowiek o złotym sercu, który wszystko co ma przeznacza na koty. Ja osobiście tylko raz rozmawiałam z tą Panią, resztę wiem od Pani z Caritasu. Myślę, że takie podarunki byłyby dla Pani Danusi miłą niespodzianką przed świąteczną:)
Na razie mogę zaoferować takie oto przedmioty (licytację każdego z nich zaczynam od
5 zł i cały dochód zostanie przekazany Pani Danusi). Aukcję chciałabym zakończyć w sobotę o godz. 22:00

Zdjęcie 1 i 2 to kołowrotki z ozdobami do paznokci nr 1 to cyrkonie czyli ozdoby wypukłe, a nr 2 to takie płaskie kółeczka i plastry miodu 3D.
na zdjęciu nr 3 kolczyki i zawieszka do kompletu
Później mamy cienie do oczu jedne w odcieniach różu, a drugie jasny niebieski i garfit-granat
Na koniec ramki jedna z truskawkami, druga ze stokrotkami.
Wszystkie przedmioty są nowe, koszt wysyłki w granicach 5 zł. (Muszę się jeszcze zapoznać z cennikiem Poczty Polskiej)