Krew w kocim kale

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 23, 2010 21:41 Krew w kocim kale

Witam serdecznie,
Mój problem polega na krwi w kocim kale. Moja kotka ma go już ok 5 miesięcy. Jak poszłam z nią weterynarza to stwierdził ciążę i poza tym nic bo w tym stanie nie mógł jej przebadać... Teraz gdy już maluchy odchowała dalej ma tą krew a niestety, jestem osobą niezamożną , nie stać mnie na taką wizytę bo nie wiem ile mnie policzy. Czy ktoś może zna jakieś leki, które bym mogła kupić w aptece? Może ma znaczenie to, że moja kotka nie chce jeść nic poza suchym FRISKIES. W ogóle mokrego jak inny mój kot ale tylko te suche. Nawet nie zje kitekat... kompletnie nic. Proszę o pomoc. :cry:

desperatka

Od: Wto lis 23, 2010 21:35

Post » Wto lis 23, 2010 22:11 Re: Krew w kocim kale

Ja myślę, że przyczyn może być wiele. Jak nie wiesz ile kosztuje wizyta, to zadzwoń i zapytaj. Zresztą lepiej zbadać wcześniej, chociaż 6 miesięcy to już moim zdaniem i tak długo, niż później leczyć zaawansowane stadium.

basantieg

Od: Pon lis 22, 2010 16:09

Post » Wto lis 23, 2010 22:38 Re: Krew w kocim kale

Czy kiedykolwiek odrobaczałaś swoje koty? Robale też mogą być przyczyną krwi w kale.
Frieskies, to nie najlepsza karma. Lepiej kupić najtańsze kurze łapki, ugotować, obrać. Gotowanego też nie chce jeść?
Skąd jesteś, może ktoś z Twojej okolicy poradzi Ci, do jakiego weterynarza pójść? Przez internet nie wyleczysz kotki.
Obrazek

wania71

Od: Pt maja 19, 2006 17:17

Post » Śro lis 24, 2010 10:00 Re: Krew w kocim kale

Kotka była odrobaczana zaraz przed ciążą. Niestety, nic nie chce jeść poza tym suchym. W ogóle nie chwyta się mokrego, ugotowanego itp jak mój drugi kot , który przez chwilkę nieuwagi może mi zjeść cały obiad co mam na talerzu ;-) Jestem z Dąbrowy Górniczej.

desperatka

Od: Wto lis 23, 2010 21:35