mam chorą kotke ,poze ktos pomoże

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pt lis 19, 2010 15:47 mam chorą kotke ,poze ktos pomoże

witam
mam kotke Lusie którą mam miesiąc jest sliczna ruda i bardzo drobniutka ,10,11 została wysterylizowana, juz przed zabiegiem widziałam ze lekko kuleje, teraz jest wiekszy problem Lusia mało sie teraz rusza/a była bardzo ruchliwa/i nie pozwala sie dotykac w okolicy tylniej czesci kregosłupa.całymi dniami lezy ,malo je ,lekarz powiedział by obserwowac ze moze to jest zwiazane ze sterylizacja ,albo że sie potłukła a mnie sie serce kraje ze ona cierpi może ktos widział takie objawy u kota proszę pomóżcie
dorota

dorotab

Od: Pt lis 19, 2010 15:26

Post » Pt lis 19, 2010 15:49 Re: mam chorą kotke ,poze ktos pomoże

Nie miałam takiej sytuacji, ale poszłabym na Twoim miejscu do innego weta :P

MissTake2

Od: Pt lis 19, 2010 13:50

Post » Pt lis 19, 2010 16:04 Re: mam chorą kotke ,poze ktos pomoże

Zgadzam sie z MissTake2 - wybierz sie do innego lekarza, niech sprawdzi co sie dzieje.
Tutaj: viewforum.php?f=22 masz liste polecanych weterynarzy, na pewno znajdziesz kogos w Twojej okolicy. Powodzenia :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek <--- a ja rosne i rosne ;)

foxtrot

Od: Czw lut 18, 2010 13:00

Post » Pt lis 19, 2010 17:03 Re: mam chorą kotke ,poze ktos pomoże

Do lepszego weta - przez net nie da się postawić diagnozy, ale wet, ktory nie widzi nic złego w tym, że kotka 8 dni po sterylce jest niemrawa 8O Jakoś dziwne mi to :roll:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48