Pomocy!!!!! Kot sika do łóżka..

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pt lis 19, 2010 7:48 Pomocy!!!!! Kot sika do łóżka..

Dwa tygodnie temu adoptowałam nową kotkę Daisy ( m-c wcześniej wzięłam już jej siostrę 4miesięczną Pumę), na początku były awantury, ale szybko ustaliły porządek. Jednak od tygodnia codziennie Nowa Daisy nad ranem sika mi do łóżka!!!!! Piorę, zmieniam kołdry, ale mam już dość- CO MOGĘ JESZCZE ZROBIĆ?
Nowa Daisy jest uległa wobec poprzedniczki, jest nieufna wobec domowników- na początku bardzo pieszczoch, teraz już nie. Ona sika specjalnie, widziałam to- i tylko w moim łóżku-nad ranem - jeden raz!!! !!! MAm tego dość!! O ile rozczulają mnie- nie pozwalając mi spać przez nocne zabawy, to lanie już dziś doprowadziło mnie do szału. Proszę o pomoc!!!!!!!!!!

Bettyna

Od: Pon paź 04, 2010 6:11

Post » Pt lis 19, 2010 7:50 Re: Pomocy!!!!! Kot sika do łóżka..

Tu wątek wsparcia dla zasikanych
viewtopic.php?f=1&t=62704&hilit=zasikanych
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Pt lis 19, 2010 8:10 Re: Pomocy!!!!! Kot sika do łóżka..

A może jeszcze nie ustaliły porządku? Może coś kicię denerwuje, może trzeba jej poświęcać dużo czasu? Nie wpadaj w szał (sama śpię na folii, wiem, co mówię), bo to nic nie pomoże. Zajrzyj do wątku dla zasikanych i bądź cierpliwa.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pt lis 19, 2010 9:33 Re: Pomocy!!!!! Kot sika do łóżka..

W jakim dokładnie wieku są kicie? Możliwe że zaczyna dorastać i niebawem pojawi się widoczna rujka. Obsikiwanie w tym czasie pojawia się dosyć często a rujka w wieku 5 miesięcy to nic nadzwyczajnego.

Sylwka

Od: Pt lut 11, 2005 10:52