Moderator: Estraven
rorotyr pisze:Bardzo proszę właścicieli kotów które są wypuszczane samopas z domów(szczególnie na osiedlach)o zastanowienie się gdzie koty się załatwiają.Jeżeli jeszcze raz kot załatwi się w piaskownicy,w której bawią się nasze dzieci, zastosuje środki radykalne.Oczywiście jest to rozwiązanie ostateczne.Jestem po rozmowie z właścicielami(nie udowodni mi Pan,że to mój kot).Przepraszam,że do was to piszę,ale to chyba najpopularniejsze forum.Mam już dosyć srania poprostu
PS.Czy jak kot załatwi się w kuwecie w domu(kupsko)to jest gwarancja,że nie zrobi tego już poza domem?

rorotyr pisze:Bardzo proszę właścicieli kotów które są wypuszczane samopas z domów(szczególnie na osiedlach)o zastanowienie się gdzie koty się załatwiają.Jeżeli jeszcze raz kot załatwi się w piaskownicy,w której bawią się nasze dzieci, zastosuje środki radykalne.Oczywiście jest to rozwiązanie ostateczne.Jestem po rozmowie z właścicielami(nie udowodni mi Pan,że to mój kot).Przepraszam,że do was to piszę,ale to chyba najpopularniejsze forum.Mam już dosyć srania poprostu
PS.Czy jak kot załatwi się w kuwecie w domu(kupsko)to jest gwarancja,że nie zrobi tego już poza domem?
rorotyr pisze:BJeżeli jeszcze raz kot załatwi się w piaskownicy,w której bawią się nasze dzieci, zastosuje środki radykalne.

rorotyr pisze:Szanowny kolego.Nasz plac zabaw ma 140 m kwadratowych i jest na całej powierzchni piasek.Nie ma takiej pokrywy.Poza tym chyba nie jesteście bezkarni i chyba was też jakieś przepisy obowiązują.Przynajmniej nasze wspólnotowe.
rorotyr pisze:Jesteś głupia i nic nie rozumiesz

rorotyr pisze:PS.Nigdy nie widziałem psa na naszym placu.Tylko oswojone kotki z obrożami na których jest imię i adres.Jak pisałem rozmowy z właścicielami nic nie dają.Przeganianie wodą już mi się znudziło(rozpylacz)
rorotyr pisze:Jesteś głupia i nic nie rozumiesz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], koszka, kota_brytyjka i 70 gości