Trójmiasto- pilnie TDT. NIEAKTUALNE.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie paź 24, 2010 12:05 Trójmiasto- pilnie TDT. NIEAKTUALNE.

Pilnie potrzebuję TDT dla koteczki z tego wątku :arrow: viewtopic.php?f=13&t=117060&start=0
Możliwe, że będę miała transport na Trójmiasto dla tej koteńki w poniedziałek lub wtorek. Na 2 listopada jest dla niej transport na Warszawę. I nie ma gdzie jej przetrzymać przez ten tydzień. To okazja, żeby pojechała do DS aż na Śląsk !
Proszę o tymczas dla niej na ten tydzień, najlepiej w Gdyni, gdyż stamtąd rusza transport na Wawę.
Proszę o pomoc !
Gdyby problemem było jedzenie- mogę dorzucić.
Ostatnio edytowano Nie paź 24, 2010 21:47 przez kinia098, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Nie paź 24, 2010 12:27 Re: TRÓJMIASTO- pilnie TDT dla kotki na tydzień ! Błagam !

Kinia, jesli nie znajdzie sie naprawde NIKT, to wezme ja na ten tydzien- jestem z Gdyni. Problem jest taki, ze jestem zupelnie niezmotoryzowana, wiec dowoz i odbior musialby byc bezposrednio do mnie do domu. No i mam dwa swoje maluchy, czy przed wyjazdem Sora bedzie jeszcze u weta ? Jak tam z jej apetytem i kondycja ogolnie?

Czy ona je ciagle ta sama karme i jak znosi zmiany? Bo dostawalaby to, co moje (Animonda mokra, RC suchy, czasem tez surowy/gotowany kurczak), ale nie chcialabym jej jakiejs rewolucji zoladkowej zafundowac.

EDIT: Kurde, zobaczylabym moja "chrzesniaczke" ;)

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Nie paź 24, 2010 15:10 Re: TRÓJMIASTO- pilnie TDT dla kotki na tydzień ! Błagam !

Agor-ia pisze:Kinia, jesli nie znajdzie sie naprawde NIKT, to wezme ja na ten tydzien- jestem z Gdyni. Problem jest taki, ze jestem zupelnie niezmotoryzowana, wiec dowoz i odbior musialby byc bezposrednio do mnie do domu. No i mam dwa swoje maluchy, czy przed wyjazdem Sora bedzie jeszcze u weta ? Jak tam z jej apetytem i kondycja ogolnie?

Czy ona je ciagle ta sama karme i jak znosi zmiany? Bo dostawalaby to, co moje (Animonda mokra, RC suchy, czasem tez surowy/gotowany kurczak), ale nie chcialabym jej jakiejs rewolucji zoladkowej zafundowac.

EDIT: Kurde, zobaczylabym moja "chrzesniaczke" ;)

I chyba nikt więcej się nie znajdzie :(
Myślę, że ni byłoby problemu z dowozem i odebraniem kici od Ciebie :)
W sumie, to dobrze by było, gdyby przez te kilka dni dostawała coś lepszego. Może się trochę poprawi bo naprawdę szkielecik z niej. Jeszcze mnie osądzicie o głodzenie :oops:

Proszę, podaj mi swój numer na PW.

Chrześniaczkę ?:P
Obrazek

kinia098

Post » Nie paź 24, 2010 15:28 Re: TRÓJMIASTO- pilnie TDT dla kotki na tydzień ! Błagam !

No bo dostala imie, ktore ja zaproponowalam :D
Ciekawe tylko, dlaczego tak nagle spadla z wagi ??

Mam nadzieje, ze bedzie miala najlepszy domek ;)

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Nie paź 24, 2010 21:46 Re: TRÓJMIASTO- pilnie TDT dla kotki na tydzień ! Błagam !

nieaktualne.
Obrazek

kinia098