Zdrowiejacy Malasek:)))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 02, 2004 16:33 Zdrowiejacy Malasek:)))

Zameczalam Was wynikami badan Mali, to czas najwyzszy powiedziec, ze jest poprawa :D To moze Mala Wam powie :)

Podjadamy antybiotyk, plujemy nim czasami jak Panci nie uda sie go wrzucic prosto do gardla, ale generalnie tekst krazacy w internecie pt. "jak podac kotu tabletke" - nas nie dotyczy :)

Odkrylam smak ryby - jest pyyyyyyszna:) I nawet Pancia spuscila z tonu i nie podaje mi jej 3 razy w tygodniu tylko codziennie :) Najwyrazniej woli, zebym jadla rybe zbyt czesto niz nie jadla nic :P
No i kupila mi sucha karme dla malych kociaczkow - podobno jest wysokobialkowa, ale najwazniejsze, ze smaczna :)
Tylko boki mnie bola ze smiechu jak widze Paniusie jak sie lamie, kiedy Pinki i Tajga wyzeraja mi te karme z miski :) Stoi nad nimi bezradnie, powtarza, ze ta karma jest dla Malaska, bo Malasek jest chory, a karma dla nich za droga - ale one i tak lepiej wiedza, ze bardziej im smakuje niz animoda :P No i Pancia nie jest w stanie zabrac im tej miski spod pyszczka, wiec dziewczyny sa moimi dluznikami :P
No i wreszcie zaczynam sie bawic! Jaka fajna jest taka palemka - na drazku kolorowe piorka, ktore ganiaja po calum pokoju a ja za nimi! Ostatnio udalo mi sie nawet skoczyc na wysokosc kontaktu!
To chyba juz jestem zdrowa - no nie? :) :) :) :) :)
Dolores
Obrazek

doloressa

Od: Sob maja 31, 2003 21:20

Post » Pt sty 02, 2004 16:51

:lol:
Obrazek ObrazekObrazek
Ania + Sonia (06.2002-07.2014)+ Imbir (07.2002-11.2013) - Tocik (.... -09.2023) Aszka i Niuniuś
Nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... &start=675

Aniutella

Od: Czw sty 23, 2003 11:28

Post » Pt sty 02, 2004 19:08

Malu, bardzo, bardzo się cieszę. Zuch koteczka :D . Tylko z tą rybką to może trochę wyhamuj, OK?

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23