szukam porady i pomocy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 15, 2010 17:43 szukam porady i pomocy

moja kotka ma 15 miesięcy, jest dawno po sterrylizacji, była u weta, wszystko ok, ale mam z nia nastepujący problem, chodzi ciągle po mieszkaniu i miauczy przeraźliwie, potrafi polozyć sie na podłodze w przedpokoju i te jej ,,miau,, jest irytujące, szczególnie o pólnocy, lub stoi przed balkonem i miauczy, balkon jest osiatkowany więc nie spadnie, gdy jest juz tam to miauczy, że chce wejśc z powrotem ,mimo, iż drzwi sa otwarte, wcześniej nigdy się tak nie zachowywała, była spokojna lub wesoła do zabawy teraz można oszaleć....co jej może być???/, próbuję ja bawic, daje jedzenie, ma wodę juz nie wiem co robić dalej pomóżcie

petrum74

Od: Pt cze 18, 2010 17:41

Post » Śro wrz 15, 2010 17:45 Re: szukam porady i pomocy

Może jej smutno,może potrzebny drugi kotek?
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro wrz 15, 2010 17:46 Re: szukam porady i pomocy

Obrazek

Miss

Od: Wto gru 01, 2009 13:59

Post » Śro wrz 15, 2010 17:48 Re: szukam porady i pomocy

tak miss, pytałem sie wczesniej bo wtedy w lipcu były upały i sporo ludzi twierdziło, że z powodu skwaru kot wariuje, potem przestał i teraz na nowo, wcześniej tak nie piszzcał przerazliwie, jakbym go torturował, w końcu sąsiedzi wezwą policje bo pomyslą, iz jestem sadysta , który męczy zwierzęta

petrum74

Od: Pt cze 18, 2010 17:41

Post » Śro wrz 15, 2010 18:02 Re: szukam porady i pomocy

Miałam to samo ze swoim kotem, ale mój kto jest a) głuchy jak pień b) ze schronu.

Po kilku miesiącach przeszło samo, ale lepiej zrób badania krwi i moczy żeby wykluczyć jakies schorzenia
Obrazek

Miss

Od: Wto gru 01, 2009 13:59