Persiczka za złotówkę na Allegro - KATOWICE!!!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Nie wrz 12, 2010 18:56 Persiczka za złotówkę na Allegro - KATOWICE!!!

Chyba już na Puchatkowie była o niej wzmianka. Być może wystawiają ją drugi raz. Persiczka z małymi na zdjęciu, prawdopodobnie nie wysterylizowana. Jeden amator już jest, właśnie za złotówkę. Koteczka może trafić do pseudo. Aukcja ma trwać jeszcze tylko do jutra do 17-tej. Ja jest z Katowic nie odbiorę. Ewentualnie mogę w tej chwili przejąć lub znaleźć iinny DT, ale ktoś z Katowic musiałby wziąć ją chociaż na trochę na tymczas.
Proszę!!!
Nie mogę z ludźmi pertraktować nie mając szans na odebranie.
Ostatnio edytowano Pon wrz 13, 2010 7:46 przez Anka, łącznie edytowano 1 raz

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23

Post » Nie wrz 12, 2010 19:29 Re: Persiczka za złotówkę na Allegro - Katowice!!!

Spróbuję napisać do człowieka. Pisze, że może oddać za darmo lub za symboliczną złotówkę. Jak na razie oferta jedna, więc nie ma wzbogacenia się w perspektywie.
Na zdjęciu koteńka z maluszkami, jak na zachętę. Ale dowiem się czy nie wysterylizowana, no i czy człowiek zdaje sobie sprawę do kogo może trafić, w jakie łapy.

Anka

Post » Nie wrz 12, 2010 19:43 Re: Persiczka za złotówkę na Allegro - Katowice!!!

Napisałam, zobaczę czy się odezwie. Przy okazji podrzucę.

Anka

Post » Nie wrz 12, 2010 20:13 Re: Persiczka za złotówkę na Allegro - Katowice!!!

To ta aukcja?

Edytuję: usunęłam link ( powód podany w kolejnym poście )
Ostatnio edytowano Nie wrz 12, 2010 20:25 przez Mulesia, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Nie wrz 12, 2010 20:18 Re: Persiczka za złotówkę na Allegro - Katowice!!!

Tak.
Tylko nie wiem, czy wklejamy linki z Allegro do wątków (chodzi o linki do aukcji z kotami, żeby nie robić niechcący złej reklamy)

Anka

Post » Pon wrz 13, 2010 7:46 Re: Persiczka za złotówkę na Allegro - Katowice!!!

Człowiek mi odpowiedział. Nie ma faktycznie złej woli, jest raczej "nieuświadomiony". Napisałam mu o kastracji, o sterylizacji, o tym, w jakie ręce może trafić nie wysterylizowana kotka. Martwię się trochę, bo ma już jakąś ofertę za złotówkę i nie wiem, czy zdoła wycofać, bo nie zastrzegł, że oferty po kontakcie dopiero.
Ma jeszcze kocurka taiskiego do oddania, też nie kastracik.
Kotka ma 4 lata, a kocurek 10 miesięcy.
Może uda się go namówić na to, żeby najpierw wysterylizował/wykastrował? Próbuję.
Ale cudnie byłoby, gdyby ktoś z tamtych okolic zechciał trochę popilotować sprawę.
Jeśli człowiekowi spieszy się wybitnie i nie zechce czekać, to może udałby się jakiś tymczas, a on by np. sfinansował sterylkę? Nie wiem na razie.
Gdyby tak ktoś z Katowic odezwał się? Bo on wręcz napisał mi, że prosi o pomoc.

Anka