jak w tytule. kociama znalazla karmicielke z kocicami, ktore tzreba szybko wysterylizowac bo problem sie powiekszy. O ile sie nie myle, jest tych kotek cztery, wiec jesli sie zlozymy po pare zlotych to da sie je wysterylizowac. Konto kociamki moge uzyczyc, najlepiej wplacac bezposrednio na jej konto. watek kociamki: posting.php?mode=post&f=1 i wklejam prosbe kociamki Kotki z lasu to nie dwa kociaki to cała masa do tego 4 kocice,mam nadzieję że nie w ciąży
Jestem załamana odnalazłam źródło problemu Stara Kobiecina chciała pomóc bezdomnym kotom ale One okazały się być Kocicami
Strasznie mi wstyd bo nie wytrzymałam i nakrzyczałam na Kobitkę okropnie mi wstyd bo jakoś dzisiaj nie mogłam się opanować jednym tchem walnełam jej taka mowę przerosło mnie to okropnie
Babina w płacz że Ona inaczej nie może pomagac jak tylko karmić ale Kotów zaczyna przybywać pewnie wśród maluszków wiele Kocic jest
Jestem zrozpaczona dosłownie
muszę do lecznicy w poniedziałek,może chociaż tablety anty bo na dzień dzisiejszy 4 kocice to masakryczny wydatek te Koty prawie dzikie są cholera brak klatki łapki i do przetrzymania kotów też
Ja muszę coś wymyślić może u Struszki jakies lokum się znajdzie ale nie te piwnice zagrzybione
mam fanty na bazarek ale jak wystawić skoro za chiny nie umiem wgrac fotek na komputer
Jedną Kocicę na krechę może Weci zrobią ale 4
Muszę coś zrobić bo tam rozkwitnie rozmnażalnia na całego
zapisałam Kotki do KK ale tam masakryczna kolejka jest i czekam na odpowiedź
Mam nadzieję że mnie ten problem nie przerośnie będę tam teraz musiała zadbać prawie o wszystko Maluchom sie przyjrzeć,odrobaczyć stado itp czeka mnie chyba masa roboty
Oby starczyło sił ale nie ma innego wyjścia ,zima nadchodzi
Jeszcze nie wiadomo, kociama bedzie wiedziec jak sie skonsultuje. zapytam. Kociamko- wplace 50zl na twoje konto- pierwsze koty za ploty- wplaty moga byc dowolne, tyle ile kazdy ma na razie : mamy te 50zl- moś Taizu deklarowala w watku kociamy pokrycie jednej sterylki- poł teraz , pol w pazdzierniku No klatka potrzebna, mieszka ktos blisko, zeby kociamce jakos pomoc na miejscu?