WARSZAWA- zna ktoś to przytulisko?

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Sob lut 27, 2010 1:39 WARSZAWA- zna ktoś to przytulisko?

Znalazłam takie ogłoszenie:

Witam,
Prowadzę coś w rodzaju przytuliska/domu tymczasowego dla kotów, bezdomne lub niechciane zwierzaki mieszkają u mnie w domu, w bardzo dobrych warunkach, jednakże z racji tego iż mam ośmioro podopiecznych koszta utrzymania są dość duże. Oprócz ciepłego kącika i pełnych miseczek nasze kochane sierściuszki są głaskane i przytulane, jednym słowem mają tutaj dobrze, bardzo je lubię i oczywiście z wzajemnością...nie chcę by to się zmieniło. Bardzo więc proszę , jeżeli moglibyście Państwo wspomóc te kochane zwierzaki przesyłając karmę(obojętne jaką-w puszkach, saszetkach, suchą) albo mleko....wszystko w dowolnej ilości się przyda. Będziemy bardzo wdzięczni. Proszę o kontakt przez Gumtree, wówczas podam Państwu adres.
Z góry serdecznie dziękuję

link do ogłoszenia: http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki- ... Z179623935

jako że ostatni kot od prawej strony jest dość charakterystyczny, zastanawiam się, czy to przytulisko nie jest komuś z Was znane... nikogo nie podejrzewam o próbę wyłudzenia pomocy, zastanawiam się raczej, czy tak ważna sprawa jak np. sterylki nie kuleje z braku funduszy, a nie wiem, jak delikatnie o to zapytać :oops:

z góry dziękuję za pomoc i wszelkie informacje :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09