Szukam dobrego weta na Pradze Płn (Wawa)...

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw lut 04, 2010 9:22 Szukam dobrego weta na Pradze Płn (Wawa)...

Czesc Dziewczyny,

Kolezanka mieszka na Pradze Płn i ma taki problem z kotkiem, ze 2-letni kastrat jest bardzo niedotykalski, wrecz agresywny, drapie, daje sie dotykac, tylko kiedy jest bardzo spiacy.... Wet powiedzial jej, ze widocznie ma taki charakter. Mysle, ze warto, zeby pokazala kota innemu wetowi, ale tym razem komus z polecenia.

Dałam jej namiar na dr Ewę Zwierzyńską z Gocławia, bo na mnie zrobila bardzo dobre wrazenie, kiedy moja kotka ciezko zachorowala - bardzo dokladna, cierpliwa, udziela tez konsultacji przez telefon...

Moze ktorejs z Was przychodzi jakas klinika jeszcze do glowy? Cos w okolicy Pragi Płn?
Bede wdzieczna za info, bo teraz w ABC ciezko odnalezc tych polecanych wetow - pozmienialo sie i nie wiem gdzie tego szukac... :|

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Czw lut 04, 2010 9:48 Re: Szukam dobrego weta na Pradze Płn (Wawa)...

Weci Polecani przeniesli sie na osobne podforum, watek warszawski masz tutaj:
viewtopic.php?f=22&t=78209

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

Post » Czw lut 04, 2010 9:50 Re: Szukam dobrego weta na Pradze Płn (Wawa)...

Dr Wojciech Czerwiecki, pl. Hallera, wejście od Brechta, po prawej stronie Urzędu Marszałkowskiego, w podwórku.
Telefon 022.618.51.51
W tej lecznicy przyjmują też dr Janik i dr Wlaziński, wszystkich polecam, do diagnoz trudnych jednak dr Czerwiecki.
Prawdziwi mężczyźni nie jedzą miodu, oni żują pszczoły.

sibia

Od: Śro gru 07, 2005 17:15

Post » Czw lut 04, 2010 9:59 Re: Szukam dobrego weta na Pradze Płn (Wawa)...

Beata, Sibia, bardzo Wam dziekuje :1luvu: :1luvu:
Tak niejasno jest tam teraz napisane w zamknietym watku, ze klikalam we wszystkie zamieszczone linki, ale zaden nie byl wlasciwy... :oops:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04