Bossio,Jigga,Łata,Plamka + tymczasy, pies i królik :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 28, 2010 9:45 Bossio,Jigga,Łata,Plamka + tymczasy, pies i królik :)

:mrgreen: Witam u mnie :mrgreen:
Tutaj zaprezentuję Wam moje stworki, te na DS i DT ;)

Rezydenci: Czarny [*] Czarnuszek [*] Fredzio [*] Wirus [*] 15.07.10 Rudek [*] 24.12.10 Tymczasy: Mirka [*] Lotos [*] Sora [*] Malinka [*] Gluciu 26.08.11 Obecni rezydenci: Bosio * Jigga * Łata * Plamka

DOMÓW SZUKAJĄ:

1.Obrazek Pierwszy raz zawitałam w schronisku, w Koszalinie. I oczywiście nie mogłam wyjść z pustymi rękoma :roll: Dzięki szybkiej akcji na Dogo, Dan trafił do DT. Miał kostno-mięsaka w buzi. Nie mógł jeść. Okropnie to wszystko wyglądało. W dodatku miał też narośl na nodze. Myśleliśmy, że pójdzie tam godnie umrzeć... Myliliśmy się. Dan, to pełen energii pies !! Szuka domu bez kotów ! Przebywa w Szczecniku. Link do wątku na Dogo : http://www.dogomania.pl/threads/186633- ... st14781803

3. Sunia Tajga- wielkości Dog'a, około 5 lat. Do domu tylko i wyłącznie bez innych zwierząt ! Darłowo.
Obrazek

...i inne...

brak czasu na aktualizację postu :(

REZYDENCI ;)

Sportek ( Bosik, Bono, Pulpi, Bonuch, Bonuszek i inne dziwadła :roll: ) - około 5 lat. Pierwszy nasz ( MÓJ ! ) kot, chciany kot ;) Wzięliśmy go od babci ze wsi, kotka się okociła :roll: , a my akurat wprowadzaliśmy się do nowego mieszkania. No to wzięliśmy go i jego braciszka, którego niestety już z nami nie ma :cry: [*]
Obrazek

Jigga ( Dziunia, Dżin Dżin, Dżoint, Dzidzia, Dżigin )- około 1 rok. Również podrzucona, razem z dwoma braćmi, jako mały ok. 1,5 miesięczny kociak :| Kocurki w DS ( jeden za TM [*] ), a ona została u nas, bo siostra powiedziała, że to jej kot :roll:

Obrazek

Nutka ( Łata, Ota, Kota, Ociocha, Łaciocha, Oćka :roll: )- około 1.5 roku. Dzwoni do mnie koleżanka " Kinga, znalazłam kota. ". Wzięłam na tymczas, który przerodził się w DS, bo Nutka znowu oczarowała mojego tatę, który nie chciał ani pół kota więcej w domu :!: 8O 8O

Obrazek

Plamka- wieczny tymczas ;)
Obrazek

Moi rezydenci za TM [*] :cry: :

1. Brat Sportka- [*]
2. Mały czarnuszek- [*]
Obrazek
3. Ferdzio- [*]
Obrazek
4. Wirus- [*] Dlaczego odszedłeś tak nagle i cichutko ? :cry:
Obrazek
5. Rudek/Synuś- [*] Przepraszam.. :cry:
Obrazek
9. Lola- miała 8 lat [*]
Obrazek

Mam też jeszcze ;)

Psa Pajdę :)
Obrazek

Królika Białasa uratowanego od śmierci
Obrazek

A teraz koty, i nie tylko, na które trafiłam, albo to one trafiły na mnie, jak wolicie :mrgreen:

:dance: :dance2: ZNALAZŁY DOMY :dance2: :dance:

1. Malutka, młoda sunia podrzucona pod dom mojej ciotki. Oddałam ją do weterynarza, po tygodniu znalazła dom w Darłowie :)
Obrazek
2. Młoda kotka, której zmarł właściciel. Karmiona była nieregularnie spleśniałym chlebem z wodą przez syna jej zmarłego pana. Podrzucałam jej lepsze jedzenie i wywalałam te świństwa. Kicia teraz grzeje tyłeczek w domku niewychodzącym, u rodziców bandola_1 z forum stajenka, w Krakowie i zakumplowała się z również czarną kocią sąsiadką ;)
Obrazek
3. Młody pies, kudłaty ;) Uczepił się mnie w Lany Poniedziałek, kiedy to szłam zrobić "niespodziankę" kuzynowi ;) Znalazł DS u mnie na wsi i został uśpiony bez poprzedniego poinformowania mnie...
Obrazek
4. Kotka z tego samego miejsca, co Murzynka. Siostra Fanty, Morelki i Mango ;) Była tam jeszcze jedna kocica, Dzika Tri, która wydała na świat Gwiazdeczkę. Mała znalazła super domek u forumowej estrella w Słupsku ;) Chodzi na spacery na szelkach, a do towarzystwa ma sunię ze schroniska i czarną kocią znajdkę ;)
Obrazek
5. Tak jak wyżej :) Fanta znalazła DS 2 wioski dalej :) Rozpieszczana królewna, która czasami raczy pochodzić na świeżym powietrzu ;)
Obrazek
6. Tak jak w przypadku Gwiazdki ;) Mango znalazł super DS u mojej koleżanki; dom z ogrodem, z dala od ruchliwej ulicy. Pewnego dnia zdarzył się jednak niefortunny wypadek- Mango podleciał do psa, kiedy właściciel chciał dać mu jeść :cry:
Obrazek
7. Tak jak w przypadku powyższych maluchów. Niestety o Morelce nie mam żadnych wieści...
Obrazek
8. Klusia, to kotka zabrana z Darłowa. Żyła w zimnej piwnicy razem z dziczkami, rodziła maluchy... Miała być tylko na tymczasie, ale została na stałe :D Swój domek ma w Warszawie u forumowej sylwija z Dogomanii. Teraz posiada: kominek ( już nie zmarznie :mrgreen: ), 10 kotów, żółwia i około 8 psów do towarzystwa oraz duży ogród do szaleństw :)
Obrazek
9. 4 maluchy z Darłowa z 2009r. Trafiły pod opiekę fundacji Mali Bracia z Opola. Długowłosa kotka odeszła w DS na FIP :( Długowłosy Nestor ma niewychodzący forumowy dom u paulinka116. O burasi nie ma wieści.. A Czarnuch ma fajny domek ;)
ObrazekObrazek ObrazekObrazek
10. Kociak, który został nam podrzucony. Brat mojej Jiggi i Kazika ;) Stasio trafił do domku, w którym wcześniej był Mango [*]. Los chciał, że Stasio ( i Kazio ) zachorował na jelita. Stasio niestety nie dał rady, mimo leczenia :cry:
Obrazek
11. Została u mnie na DS ;)
Obrazek
12. Tak jak w przypadku Stasia ;) Trafił do DS razem z nim. :) Kazio na szczęście wyszedł z choroby jelit. Ma do towarzystwa drugiego czarnego kocurka, a od niedawna też Rudka od Tęczy ;) Cała trójka gania szczęśliwa po dużym ogrodzie :)
Obrazek
13. Ciotce okociła się kotka... i wyszło to cudo, które znalazło świetny niewychodzący DS w Ustce :1luvu: Puchacz jest oczkiem w głowie całej rodziny, często chodzi na spacery nad morze, na działkę, ale oczywiście tylko w szelkach ! ;)
Obrazek
14. Rodzeństwo Puchacza i Czarnucha :) Mieszka w stajni w Warszawie u Faza z forum stajenka, gdzie ma rewelacyjną opiekę i tyle mizianek, że niektóry niewychodzący kociun by pozazdrościł :)
Obrazek
15. Jak wyżej ;) Czarnuch pojechał razem z siostrą :)
Obrazek
16. Zasmarkany podrzutek.. Nie dawałam rady go wyleczyć, więc postanowiłam czegoś dla niego poszukać. Wirus znalazł DT u martaslupsk, a potem trafił do cudownego niewychodzącego DS z kotką do towarzystwa w Słupsku. Niestety kotka rezydentka nie tolerowała go i brakowało mu wolności... Wirus zaczął wygryzać sobie sierść. Zapadła decyzja- albo stajnia albo wraca do mnie. Wrócił. Odżył. I tak nagle odszedł ! :cry: [*] :arrow: viewtopic.php?t=107440
Obrazek
17. Podrzucony razem z Wirusem. Został, bo zauroczył moją mamę ;) Ruduś zginął nam... został zagryziony przez lisa w Wigilię 2010... Mama strasznie ubolewa nad jego stratą i nie może sobie tego darować :(
Obrazek
18. Kuzynka poprosiła mnie o pomoc w szukaniu domów dla kotek, które urodziły się u mamy jej znajomej. Koteńka miała tam dobre warunki, ale kobieta nie chciała już więcej kotów. Nie dała przekonać się do sterylki matki Szelki, ale podaje jej tabletki :ok: A Szelcia siedzi w wspaniałym niewychodzącym DS w Słupsku :1luvu: Czasami jest jednak widywana przez Martę, jak idzie na szelkach z właścicielami do weterynarza po karmę :1luvu:
Obrazek
19. Siostra Szelki :) Znalazła niewychodzący DS u małżeństwa w Szczecinie, które poszukiwało jakiegoś towarzysza, bo w domu jakoś pusto i cicho :) Są zadowoleni z kotki, którą nazwali Reksio, ponieważ aportuje piłeczki :lol:
Obrazek
20. Nie mama, a ciotka tej kobiety, od której jest Szelka i Kora, trzymała to maleństwo na łańcuchu :( Dzięki szybkiej akcji na Dogo, sunia pojechała na DT do Wawy, do Owieczki z Dogomanii. Teraz Mlunia siedzi już w swoim nowym, super domku w Warszawie :)
Obrazek
21. Razu pewnego, zadzwoniła do mnie kobieta, z prośbą o znalezienie domu dla czarnulki. Ich córka wzięła ją z ulicy. Malutka była chora, miała zostać na stałe dla towarzystwa ich syjamki, ale ona nie zaakceptowała jej i popadała w depresję :| Inez trafiła na DT do taty Kareny i znalazła niewychodzący super domek w Koszalinie u forumowej kseniainc :) Ma do towarzystwa też czarną kotkę Jagę ze schroniska ;)
Obrazek
22. Kotka, którą podczas wakacji zauważyła Ines_Chorzow. Alunia trafiła na DT do martaslupsk i znalazła swój świetny domek w Sopocie :) Towarzyszy starszej Pani, która całymi dniami siedzi sama w domu :)
Obrazek
23. Dzwoni koleżanka " Kinga, znalazłam kota... w rowie "... Podstępem wzięłam ją do siebie.. :roll: Zuzia na szczęście pojechała na DT do martaslupsk. Okazało się, że była w zaawansowanej ciąży i miała ropomacicze... Kiedy doszła do siebie- znalazła niewychodzący domek w Olsztynie, a później przeprowadziła się do domu z ogrodem :)
Obrazek
24. Mania, to młodziutka koteczka, którą znalazłam... idąc do szkoły. 8O Pojechała na DT do słupskiego TOZ'u i znalazła naprawdę świetny niewychodzący DS w Lęborku u forumowej Anita75. Niestety nie zaaklimatyzowała się tam i musiała wracać. Na szczęście siedzi już w swoim niewychodzącym domku w Niemczech, u polskiej rodzinki :)
Obrazek
25. Po raz kolejny dzwoni ta sama koleżanka, że znalazła kota..Wzięłam na DT,mimo ostrych sprzeciwów taty.Została,bo właśnie jego oczarowała swoim mega mizialskim charakterem :ryk:
Obrazek
26. Maluch Szylki z Darłowa. Żył w brudnej, zagraconej, śmierdzącej piwnicy. Posiedział u mnie na DT i znalazł wychodzący domek u mnie na wsi :)
Obrazek
27. Kotek z Darłowa, synuś Tęczy. Był u mnie na DT i znalazł domek z ogrodem u rodzinki w Połczynie Zdroju :)
Obrazek
28. Zgredzia, kotka z działek w Darłowie. Była straszną drobinką z katarem i załzawionymi oczkami. Posiedziała u mnie na DT i znalazła super domek z ogrodem u forumowej Sevi razem z kociakiem z festynu w Sianowie :) Do towarzystwa ma jeszcze 2 psy, 2 koszatniczki, królika i 4 koty :)
Obrazek
29. Maluszek zabrany z festynu. Jakieś dzieci podeszły do mnie i powiedziały, że znalazły na ulicy kociaka. To już nawet na zabawie spokojnie posiedzieć nie mogę :roll: Maluch przyczepił się do mnie, no i jak miałam zostawić? :roll: Z resztą kociak miał oczka w fatalnym stanie, był chudziutki i zasmarkany.. Zabrałam go na DT i teraz jest już w swoim domku w Sianowie ( czytaj wyżej :) ).
Obrazek
30. Rudek spod kościoła. Płakał całą mszę ! 8O Wzięłam, no nie mogłam zostawić :roll: A DT zapchany był na maxa..Rudek błyskawicznie znalazł niewychodzący super domek w Koszalinie :)
Obrazek
31. Czekoladowy Julek. Ktoś podrzucił go do stadka wolno żyjących dzikusków. Julek był bardzo zaniedbany i wychudzony. Pojechał na DT do babci martaslupsk i znalazł świetny niewychodzący domek w Koszalinie u forumowej AleksandraKiecz :)
Obrazek
32. 2 syjamki z Darłówka: Kinia i Panda. Małe żyły między dechami w brudnej szopie z innymi dzikuskami. Zamieszkały razem w niewychodzącym super domku u forumowej elzbietamrowin :1luvu:
Obrazek
33. Prada z działek. Zabrałam ją jako małego dzikuska. Prada, chodź do tej pory jest bardzo ostrożna, to znalazła wymarzony niewychodzący domek w Bobolicach, po aż 4 miesiącach DT u mnie :1luvu: Mała w wakacje będzie jeździła z rodzinką na działkę, aby trochę poszalała na wolności :1luvu: Jest ulubienicą małej dziewczynki :)
Obrazek
34. 10 letnia Babcia z działek znalazła spokojny, super domek w Bobolicach :1luvu: Okazało się, że ma cukrzycę, ale domek jej to 'wybaczył' :1luvu: Do towarzystwa ma przygarniętego, staruszka już, jamnika Cyryla i czasami wychodzą razem na spacerki do ogrodu ;)
Obrazek
35. Furia, Sówka, Marcelek i Księżniczka żyły w 'drewutni'. W ostatniej chwili udało nam się znaleźć im DT w Warszawie, odratować je i teraz są już szczęśliwe w nowych wspaniałych domach dzięki zaangażowaniu DT, Uli :1luvu:
Obrazek Obrazek ObrazekObrazek
36. Fredek przyplątał się do Agnieszki z raną na pysku. Ciotka zgodziła się dać mu DT no i Fredek zamieszkał u niej już na zawsze :1luvu: Powiedziała, że nie odda i koniec :lol:
Obrazek
37. Psiak Elmo, którego zgarnęłam ze sobą spod mostu wracaj z zabawy sylwestrowej. Wrócił do "właściciela".... Staram się go odnaleźć. :/
Obrazek
38. Ruduś od Tęczy od małego żył na...dachach. Ale i on znalazł swój wymarzony dom z ogrodem u znajomej (tam gdzie obecnie mieszka Kazik :) ) mimo że na początku był wystraszonym kociakiem, chowającym się za szafę :1luvu: Teraz to miziak !
Obrazek
39. Mini Bulwa urodziła i wychowała się na działkach. Po 7 miesiącach znalazła swój świetny niewychodzący dom w Koszalinie, gdzie będzie rozpieszczanym pupilkiem :1luvu: który czasami wyjdzie z właścicielami na działkę, aby wygrzać się na słoneczku :1luvu:
Obrazek
40. Malizna, to kotka bez łapeczki, o której zupełnie przypadkiem dowiedziałam się od znajomej. Pojechała na DT do Fundacji Koci Świat i szybko znalazła niewychodzący super domek we Wrocławiu. Ma też kocią towarzyszkę Teklę :) :1luvu:
Obrazek
41. Kominiarz najprawdopodobniej kiedyś miał dom... Ale w końcu chyba ktoś przestał wpuszczać go do domu i chłopak zamieszkał w piwnicy z dziczkami. Pojechał tylko na DT do hanunia2008, do Warszawy i został już na stałe :) Ma rewelacyjny dom z ogrodem i 5 kotów do towarzystwa :)
Obrazek
42. Puszysta na początku była małym strachulcem :) Mieszkała na działkach. Miała pojechać do domku, ale coś nie wyszło i dzięki moim podstępom udało mi się ją przepchnąć do mnie na DT :mrgreen: Kiedy zobaczyłam, że się do mnie mizia, nie miałam sumienia z powrotem w zimę wypuścić ją na działki. Rodzice byli utrzymywani w świadomości, że za tydzień jedzie do domu :mrgreen: I tak przedłużyło się to do 3 miesięcy ;) Teraz Pusia ma swój wymarzony, najwspanialszy niewychodzący dom w Bydgoszczy i kotkę Niunię do towarzystwa :) Jest rozpieszczana do granic możliwości. Będzie miała nawet spacery na szelkach, kiedy tylko sobie zażyczy ;) Lepiej trafić nie mogła ! :kotek:
Obrazek
43. Tęcza żyła na dachu, rodziła maluchy.. W końcu udało mi się ją złapać na sterylkę. Miała być tylko na tymczasie posterylkowym, a została na stałe :D Mieszka razem ze Zgredzią i Wiki w Sianowie ;) Tylko Tęcza bardziej woli piwnicę i ogród, niż dom ( ale może też sobie do niego wchodzić, jeśli zechce :D ) i urzęduje tam z pół dziką staruszką Kasią :) :1luvu:
Obrazek
44. Pikaczu był dokarmiany przez Agnieszkę. Przychodził do niej na taras razem z Czarnym. Agnieszka znalazła mu dom, a ja chłopakowi zasponsorowałam z darłowskich pieniążków kastrację, odrobaczenie i odpchlenie. Młody mieszka blisko mnie u super ludzi w domu z ogrodem i ma do towarzystwa kotkę rezydentkę ;)
Obrazek

Nie doczekały się :cry: [*]:

1. Mela została sama po śmierci swojego pana na gospodarstwie. Często ktoś dosypywał jej trutkę na szczury do miski. Udawało mi się ją wysypywać. Pewnego dnia nie zdążyłam. [*] A był już domek, brakowało jedynie transportu........... :(
Obrazek
2. Dziką Tri ( z tego samego miejsca, co Murzynka, maluchy i 2 sunie ), której zmarł właściciel i była karmiona spleśniałym suchym chlebem przez syna zmarłego pana, znajomy znalazł martwą leżącą w szopce... [*] :(
Obrazek
3. Mirka znaleziona płacząca w rowie, zginęła będąc w DT u mojej babci ... Przy zwożeniu siania została niezauważona.. [*]
Obrazek
4. Majkę oddała właścicielka, która nie chciała się nią już zajmować. Maja pojechała na DT do ksenka1 z Dogomanii i niestety okazało się, że jest bardzo wycieńczona... Mimo serii kroplówek i zastrzyków nie udało się jej uratować... :( [*]
Obrazek
5. Ślepuszkę wzięłam od dziewczyny, która zadzwoniła do mnie, że kotka odrzuciła jedno młode i leży ono pod krzakiem... Ślepuszka nie chciała jeść ze strzykawki. W dodatku była niewidoma. Wet zalecił eutanazję :cry: [*] Śpij aniołku :(
Obrazek
6. Sora, którą siostra wyciągnęła z rowu po kopniaku jednego z chłopów, odeszła u mnie na DT z niewyjaśnionych do tej pory przyczyn... byłaś cudowna [*]
Obrazek
7. Lotos [*], którego wzięłam z działek jako małego, chorego dzikusa, zaginął będąc u mnie na DT. Nie ma cię do tej pory... :( Przepraszam... :(
Obrazek
8. Dzika sunia, której zmarł właściciel i błąkała się po wsi, zaginęła. Podejrzewamy, że mógł z nią 'zrobić porządek' myśliwy :cry: ... Obrazek :arrow: http://www.dogomania.pl/threads/179235- ... 98%C5%81A-!
9. Saba odeszła w DT z powodu wyniszczenia wątroby i ciężkiej choroby stawów.. Wcześniej ktoś ją wyrzucił, spowodowała wypadek, uciekła z DT i została przypadkiem odnaleziona u weterynarza w okropnym stanie... Siedziała 2 tygodnie w przeraźliwych warunkach, które strasznie odbiły się na jej zdrowiu.. Dobrze, że pod koniec życia miała swojego człowieka :( [*] :arrow: viewtopic.php?f=21&t=120384&p=6692638#p6692638 :arrow: http://www.dogomania.pl/threads/196383- ... no-okolice
Obrazek

Inne:

1. Były 2 identyczne, od otrutej suni Meli. Oddał je 'opiekun' niby do dobrych domów...
Obrazek
2. Beza mieszka tam gdzie wcześniej Kora i Szelka. Niestety nie udało mi się przekonać Pani do sterylizacji jej, ale chociaż podaje tabletki...
Obrazek
3. Makabrycznie wychudzony pies... Zniknął z wioski za parę dni :(
Obrazek
4. Sunia czekająca prawie tydzień w lesie na swojego 'pANA'. Na drugi dzień po ujrzeniu jej przez znajomą i poinformowaniu mnie, znalazł się DT. Po południu pojechałyśmy po nią i.. już jej nie było :( :arrow: http://www.dogomania.pl/threads/206711- ... st16767061
Ostatnio edytowano Wto lis 08, 2011 22:37 przez kinia098, łącznie edytowano 85 razy
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Czw sty 28, 2010 13:33 Re: Wszystkie moje i "moje" koty, a także inne stworzenia ;)

Klusia i sunia Mila na razie przebywają w DT, ale na Klusię czeka 100% domek, a na Milę jest chętna Pani :)
Obrazek

kinia098

Post » Czw sty 28, 2010 17:37 Re: Wszystkie moje i "moje" koty, a także inne stworzenia ;)

Zapraszam, zapraszam do nas :D
Obrazek

kinia098

Post » Pt sty 29, 2010 16:10 Re: Wszystkie moje i "moje" koty, a także inne stworzenia ;)

Fajnie, że założyłaś ten wątek. Będę śledzić.

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Pon lut 01, 2010 9:42 Re: Wszystkie moje i "moje" koty, a także inne stworzenia ;)

Z Wirusem coraz lepiej :) Już tak nie gluci. Kicha tylko. Nawet sierść mu się chyba poprawiła : D
Obrazek

kinia098

Post » Pon lut 01, 2010 9:54 Re: Wszystkie moje i "moje" koty, a także inne stworzenia ;)

Wyjaśniam, dlaczego Stasio i Mango są za TM :(
Stasio zachorował na jelita. Mimo leczenia zmarł :( [*]
Kiedy właściciel szedł dać psu jeść ( pies ma kojec ), to do miski podleciał Mango i został trącony zębami przez psa tak, że nie przeżył. Trwało to zaledwie kilka sekund... Nie było to celowe ze strony właściciela. Cała rodzina później bardzo żałowała, że tak się stało :(
Mango i Stasio byli w tym samym domku.
Obrazek

kinia098

Post » Pon lut 01, 2010 17:21 Re: Wszystkie moje i "moje" koty, a także inne stworzenia ;)

A myszy harcują :mrgreen:

Obrazek
Obrazek

kinia098

Post » Wto lut 02, 2010 12:11 Re: Wszystkie moje i "moje" koty, a także inne stworzenia ;)

Dzisiaj dostałam fotki z DT Mili :) Sunia dogaduje się z psami i kotami. Garnie się do człowieka. Szybko uczy się czystości. Sygnalizuje, że chce się załatwić ;) Podsikuje i na razie nie wiadomo, czy to znaczenie terenu, czy też problemy z pęcherzem. Mila jest chudziutka. Zobaczcie sami, jaka ona jest urocza :) Chce, żeby ją tylko głaskać i głaskać :)

Obrazek

Obrazek
Obrazek

kinia098

Post » Wto lut 02, 2010 12:25 Re: Wszystkie moje i "moje" koty, a także inne stworzenia ;)

Specjalnie dla aleraipan :mrgreen:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

kinia098

Post » Wto lut 02, 2010 12:26 Re: Wszystkie moje i "moje" koty, a także inne stworzenia ;)

Śnieżna Jigga :mrgreen:

Obrazek

Obrazek

I Rudy próbujący pokonać zaspy :P

Obrazek
Obrazek

kinia098

Post » Wto lut 02, 2010 14:18 Re: Wszystkie moje i "moje" koty, a także inne stworzenia ;)

kinia098 pisze:Specjalnie dla aleraipan :mrgreen:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Na trzecim zdjęciu to dziewczę chyba chce mi coś powiedzieć... :ryk:

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Wto lut 02, 2010 16:27 Re: Wszystkie moje i "moje" koty, a także inne stworzenia ;)

Dzisiaj z siostrą złapałam to
Obrazek

Kotka. Należy do darłowskich wolno żyjących. Huh, kolejna kicia nie będzie rodzić.
Obrazek

kinia098

Post » Śro lut 03, 2010 18:02 Re: Wszystkie moje i "moje" koty, a także inne stworzenia ;)

Jutro kicia ze zdjęcia u góry ( wstępnie Łatka ;) ) idzie na sterylkę :)
Obrazek

kinia098

Post » Śro lut 03, 2010 21:53 Re: Wszystkie moje i "moje" koty, a także inne stworzenia ;)

Klusia już w DT :) Zapoznaje się z innymi kotami i psami. Ma charakterek ;) Lubi mizianie wtedy, kiedy jej się podoba ;) Czasami potrafi drapnąć i nawet ugryźć. Wszystko na dobrej drodze. Ładnie korzysta z kuwetki. Została odrobaczona i odpchlona. Teraz tylko wizyta u weta, odpicowanie i do DS :)
Obrazek

kinia098

Post » Czw lut 04, 2010 13:51 Re: Wszystkie moje i "moje" koty, a także inne stworzenia ;)

Łatka już wysterylizowana :)
Obrazek

kinia098

[następna]