Stosowny watek odnosnie zdjec do kalendarza znajduje sie na podforum Koci lapci.
Tutaj sa jeszcze dwa zdjęcia wydruków -
zdjecia specjalnie zostały zrobione z leżšcym długopisem zeby było widac skale - obok dni/cyferek - zmieszcza się jakies małe notatki
Wrzesien - skala
Kwiecien - skala
Nastapil wiec moment, ktory w zasadzie zadecyduje o tym, czy ten kalendarz ujrzy swiatlo dzienne.
Jeszcze jedna wazna dosyc rzecz - "redakcja kalendarza zastrzega sobie możliwośc zmiany niektórych zdjęć, narada redakcji bedzie w środe wieczorem 12.11"
Prosze o deklaracje (juz wiazaca), kto i ile kalendarzy bedzie chcial ?
Aby wszystko bylo dobrze i nic mi nie umknelo, podaje maila do mnie (zamiast priva) -> kinusp@poczta.fm. Osoby, ktore sie zdeklarowaly, prosze o informacje mailem, dotyczace danych konkretnych juz - tzn imie i nazwisko i nick (musze wiedziec, od kogo przelew) a takze miasto, aby zorganizowac dystrybucje kalendarza. Mailem zwrotnym dostaniecie informacje o szczegolach.
Dziekuje wszystkim za odzew

Aby sie nie pogubic zalozylam nowy watek - jednak nie martwcie sie, nic nie ginie - mam baze z chetnymi, ktora skwapliwie uzupelniam. Jednak teraz prosbe mam - wszystkie zamowienia i inne rzeczy albo na maila (najchetniej) albo na priv. Generalnie cala korespondencje dotyczaca kalendarza prowadzic od teraz bedziemy na priv.
Zapraszam chetnych na kalendarze